Gemeente Echt-Susteren


De digitale gemeentekalender vervangt papieren versie

De gemeente Echt-Susteren heeft per 01 januari 2011 een digitale gemeentekalender. Deze kalender is ter vervanging van de papieren gemeentekalender en is te vinden via: www.uitinechtsusteren.nl. Dankzij deze digitale versie en een maandelijks overzicht aan activiteiten op de gemeentepagina kunt u eenvoudig en snel een totaaloverzicht aan activiteiten zowel digitaal als op papier terugvinden! De digitale versie ziet er niet alleen bijna hetzelfde uit als de papieren versie, maar biedt ook nog eens veel meer voordelen!

Â

Wat kunt u op de kalender vinden

Op de digitale gemeentekalender kunt u via verschillende manieren eenvoudig informatie terugvinden van verenigingen en hun activiteiten per dag, per week en/of per maand. Op de digitale gemeentekalender vindt u ook het laatste nieuws van de gemeente terug. Tevens is er een poll, waar u kunt stemmen over een actueel onderwerp. Er is ook een forum waardoor u eenvoudig in contact kunt komen met verenigingen. Daarnaast kunt u zich aanmelden voor de kalendermail. Dit is een maandelijkse mail, waar u zich gratis op kunt abonneren en maandelijks in uw mailbox een overzicht ontvangt met de door u gewenste informatie, zoals: Afval, Carnaval, Sport, Gemeentelijke activiteiten, Evenementen en Varia. Door u aan te melden voor de kalendermail ontvangt u elke maand per mail een maandelijks overzicht met deze informatie. Zo kunt u niks meer vergeten! Tot slot is ook het laatste nieuws van verenigingen terug te vinden op de digitale gemeentekalender.

Â

Maandelijks overzicht op gemeentepagina

Om iedereen, ook inwoners die niet over een PC beschikken, op de hoogte te houden van activiteiten van verenigingen wordt aan het begin van elke maand ook nog een overzicht op de gemeentepagina in ât Waekblaad gepubliceerd. Dit overzicht kunt u uitknippen en ophangen op de door u gewenste plaats, zodat u niks hoeft te missen. Tevens biedt de digitale gemeentekalender de mogelijkheid om een dagelijks en wekelijks overzicht uit te printen.

Â

Meer informatie
U vindt de digitale gemeentekalender via: www.uitinechtsusteren.nl. Daarnaast kunt u ook via de homepage van de gemeentelijke website: www.echt-susteren.nl doorlinken naar de gemeentekalender.

Voor meer informatie over hoe de digitale kalender werkt, klikt u op de button- Hoe werkt de gemeentekalender.