Politie Gelderland-Zuid

Agressieve man aangehouden

Nijmegen, 05-01-2011 o Dinsdagmiddag is een 21-jarige Nijmegenaar aangehouden op de Hatertsebrug. De man wordt verdacht van bedreiging en vernieling.

De politie kreeg een melding dat er gevochten zou worden en ging snel ter plaatse. Op de busbaan van de Hatertsebrug troffen zij een bestelbusje aan met daarin een 20-jarige Groesbeekse. Zij was door een getuige in zijn auto gezet om te voorkomen dat haar vriend, de 21-jarige Nijmegenaar haar wat aan zou doen.

De twee hadden ruzie in de auto gekregen en de vrouw had vervolgens haar auto op de busbaan geparkeerd. Omstanders hadden gezien dat er door de twee gevochten werd en ook dat er door de verdachte een raam van haar auto was ingeslagen. De omstanders hebben de vrouw ontzet en deze laten plaatsnemen in een auto van een van de getuigen.

Toen de agenten ter plaatse kwamen troffen zij de 21-jarige Nijmegenaar aan. Hij stond bij de auto van de getuige tegen zijn vriendin te schreeuwen. De verdachte werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Hij werd in verzekering gesteld. (14)

Laatst gewijzigd 05-01-2011 10:57 | © Regio Gelderland-Zuid |