Gemeente Vlaardingen


Het gemeentebestuur wenst u een zeer voorspoedig 2011!

05-01-2011 |

collegeleden van vlaardingen

Van links naar rechts: wethouder Leo ten Have, wethouder Jan Robberegt, wethouder Vera Kalf-Müller, burgemeester Tjerk Bruinsma, wethouder Hans Versluijs, gemeentesecretaris Cees Kruyt en wethouder Cees Oosterom -

De jaarwisseling is in Vlaardingen rustig verlopen. Het aantal vernielingen was lager dan de voorgaande jaren. De brandweer had het even druk als vorig jaar.

De gemeente heeft ook dit jaar weer haar uiterste best gedaan de overlast tijdens oud en nieuw te beperken. Zo legde burgemeester Bruinsma aan 5 notoire overlastveroorzakers een preventieve dwangsom op van EUR 500,-. Deze dwangsom zou worden geïnd wanneer zij tijdens de jaarwisseling voor geweld en/of ernstige overlast zouden worden aangehouden. Dit was niet nodig. Verder stuurde de burgemeester 29 jongeren een waarschuwingsbrief met de mededeling dat de jaarwisseling een feest moet zijn voor alle Vlaardingers en dat verstoringen van de openbare orde en overlast niet worden getolereerd.

Nieuwsjaarsreceptie
Het college van burgemeester en wethouders nodigt alle Vlaardingse inwoners, bedrijven en instellingen uit voor de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie op 8 januari 2011 van 16.00 tot 19.00 uur in het stadhuis aan de Markt. Het thema dit jaar is `Fairtrade Vlaardingen'. Diverse Fairtrade-organisaties presenteren zich op een informatiemarkt. Daarnaast is er muziek en houdt burgemeester Bruinsma zijn nieuwjaarstoespraak.

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: info@vlaardingen.nl
Tel. (010) 248 4000