Frank van den Wall Bake nieuwe ambassadeur Hulphond Nederland

06/01/2011 09:31

Hulphond Nederland

Hulphond Nederland maakt met trots bekend Frank van den Wall Bake te hebben aangesteld als ambassadeur. Van den Wall Bake is directeur/eigenaar van Van den Wall Bake Consult. Zelf noemt hij Van den Wall Bake Consult een loket voor (sport) sponsoring.

Eerder was hij oprichter van Trefpunt. Vanuit die organisatie bedacht en implementeerde hij onder andere het Holland Heineken Huis, de KPN Eredivisie en bedacht hij het fenomeen "promodorp" bij grote sportevenementen.

"Wij zijn erg blij met Frank als ambassadeur",zegt Rudolph Strickwold, directeur marketing en commercie van Hulphond Nederland. "Voor ons werk zijn wij erg afhankelijk van sponsoring en met Frank halen wij veel kennis op dat gebied binnen. Wij hebben Frank leren kennen als een zeer betrokken mens naar gehandicapte mensen toe en met een passie voor honden. Dat is voor ons natuurlijk de beste combinatie", vervolgt Strickwold.

Frank van den Wall Bake:"Via een gemeenschappelijke kennis kwam ik in contact met Eric Bouwer en Rudolph Strickwold. De passie waarmee beide heren spraken over "hun" Stichting was zo aanstekelijk dat ik direct was verkocht. Mijn van huis uit meegekregen liefde voor honden, gekoppeld aan mijn diverse activiteiten voor de gehandicaptensport in Nederland deden de rest. Ik voel mij vereerd dat Eric en Rudolph mij gevraagd hebben ambassadeur voor Hulphond Nederland te worden. Ik hoop een steentje te kunnen bijdragen in het oplossen van het onbekend is onbemind probleem en in het optimaal invullen van partnerships met het bedrijfsleven."

Hulphond Nederland

Hulphond Nederland leidt honden op tot Hulphond. Een Hulphond geeft mensen met een lichamelijke beperking of epilepsie een menswaardig bestaan. Zo opent een Hulphond deuren, laden en kasten, helpt bij het aan- en uitkleden, raapt post en andere zaken op, doet was in de wasmachine, betaalt in de winkel, drukt op licht- en liftknoppen. Een Hulphond kan tot 70 handelingen verrichten om een hulpbehoevende zelfstandiger te maken. Een Hulphond opent letterlijk en figuurlijk deuren die anders gesloten blijven. Naast praktische hulp biedt een Hulphond ook veel sociaal-economische voordelen. Mensen met een Hulphond zijn onafhankelijker, hebben meer sociale contacten en voelen zich meer geaccepteerd.





http://www.hulphond.nl