NCRV

Altijd Wat: Wat als je nog maar een jaar te leven hebt?

Ingezonden door NCRV op 6 januari, 2011 - 11:34 Uitzenddatum:
vrijdag, 7 januari, 2011 - 20:55
Zender:
Nederland 2

In het NCRV-programma Altijd Wat zit vrijdag Stine Jensen als opiniemaker aan tafel bij Ghislaine Plag. Zij geeft haar visie op de volgende reportages en onderwerpen:

Stel dat je nog maar één jaar te leven hebt. Hoe vul je dat laatste jaar dan in? Altijd Wat onderzoekt in 2011 hoe mensen naar de dood kijken. We volgen vanaf vandaag in reportages, op internet en met een opinie-onderzoek een jaar lang het project Nog een jaar te leven van Petra Hubbeling. Een bijzonder experiment: een groep gezonde mensen doet alsof het hun laatste jaar is. Altijd Wat presenteert vrijdag ook de resultaten van een onderzoek naar de vraag hoe Nederlanders met de dood omgaan.

De website van Altijd Wat schenkt speciaal aandacht aan dit project. Daar is onder meer een (embedbare) preview van het item over Een jaar te leven te vinden: http://altijdwat.ncrv.nl/pagina/nog-jaar-te-leven

Verder in Altijd Wat: is hufterigheid tegenwoordig de norm?, bonussen in de bankwereld en Roxanne Knetemann, wielrenster en `dochter van'. Programma:
Altijd Wat
Presentator:
Ghislaine Plag
Website:
Altijd Wat
Meer informatie:

NCRV Communicatie, Marielle Groenendijk marielle.groenendijk@ncrv.nl / pers@ncrv.nl, telefoon 035 - 671 9466

* ""