Gemeente Den Haag

Sportiefste sportvereniging gezocht

Gepubliceerd: 07 januari 2011 Laatste wijziging: 07 januari 2011

Het project `De Sportiviteitbeker' is op zoek naar sportieve acties en plannen van Zuid-Hollandse sportverenigingen die zich in 2010 hebben onderscheiden op het gebied van sportiviteit en respect.

Sportiviteitbeker

In december maakte minister Schippers van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport bekend dat geweld op en rondom de sportvelden moet stoppen. De minister wil een streep trekken tegen geweld met een actieplan. De Landelijke StichtingTegen ZinloosGeweld en Sportservice Zuid-Holland vinden ook dat geweld niet thuis hoort bij een sportveld en organiseren daarom dit jaar opnieuw de `De Sportiviteitbeker'.

Alle Zuid-Hollandse sportverenigingen die zich aanmelden, maken kans om de 3e Sportiviteitbeker te winnen. In 2009 ontving topscheidsrechter Kevin Blom namens VV ONA de Sportiviteitbeker. Dit project is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Provincie Zuid-Holland.

5 nominaties

Uit de aanmeldingen worden 5 verenigingen genomineerd. De genomineerden ontvangen allen een oorkonde en EUR 200. De uiteindelijke winnaar van de Sportiviteitbeker Zuid-Holland 2010 ontvangt een ondersteunend geldbedrag van EUR 1.000.

Aanmelden

Zuid-Hollandse sportverenigingen kunnen zich aanmelden via info@sportzh.nl. Aanmelden kan tot 8 januari 2011.

Kijk voor aanvullende informatie op de website van de Sportiviteitbeker.