Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 07-01-2011

Politie arresteert Heerlenaar wegens inbraak horecazaak Wouw

WOUW: De politie heeft vrijdagmorgen kort voor 00.30 uur een 30-jarige man uit Heerle aangehouden. Hij wordt verdacht van een inbraak bij een horecazaak aan De Markt. Een getuige had gezien dat een man over de schutting van de zaak klom en in een Volkswagen Polo reed. De getuige belde de politie, zodat agenten even later de verdachte in zijn auto konden aanhouden. In zijn auto stonden diverse kratten drank die bij de inbraak zijn buitgemaakt. De Heerlenaar is ingesloten op het bureau.

Halsterenaar aangehouden wegens verboden wapenbezit

HALSTEREN: Een 27-jarige man uit Halsteren is vrijdagmorgen rond 11.00 uur aangehouden wegens verboden wapenbezit. Agenten namen een kijkje bij de man in zijn woning op basis van een tip. In het huis werden enkele wapens gevonden die verboden zijn. De verdachte, die als hobby wapens verzamelt, gaf aan dat hij dat niet wist dat die specifieke wapens verboden waren. De wapens zijn in beslag genomen; tegen de Halsterenaar werd proces-verbaal opgemaakt.

Politie onderzoekt gewapende overval in Roosendaal

ROOSENDAAL: Een onbekende man heeft vrijdagmiddag een gewapende overval gepleegd op een cafetaria aan de Jan Vermeerlaan. Tegen 15.45 uur liep de man de zaak binnen en bedreigde de twee aanwezige personeelsleden met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Hij eiste geld en met een geldbedrag is hij vervolgens lopend vertrokken. De politie heeft direct na het incident een SMS-Alert verstuurd. Mensen die iets verdachts hebben gezien, worden gevraagd zich te melden op 0900-8844.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 07-01-2011 17:14 | © Regio Midden en West Brabant |