Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 07-01-2011

Beginnend bestuurder (20) uit Bavel met drank op betrapt

BAVEL: De politie heeft vrijdagmorgen rond 01.30 uur op de Heining een 20-jarige beginnend bestuurder uit Bavel aangehouden wegens dronken rijden. Surveillerende agenten viel op dat de man een stuk harder reed dan de maximaal toegestane 50 km/uur. Toen ze hem langs de kant van de weg zetten, was duidelijk te merken dat hij alcohol had gedronken. Vervolgens blies hij 450 ug/l, terwijl voor hem als beginnend
bestuurder maximaal 88 ug/l is toegestaan. Bij waarden hoger dan 350 ug/l wordt bij deze categorie automobilisten het rijbewijs ingetrokken, dus ook in dit geval.

BREDA: Op de Columbusstraat werd vrijdagmorgen kort voor 03.00 uur een 22-jarige Bredanaar aangehouden op zijn snorfiets. Ook hi was zichtbaar dronken. De man verklaarde zelf dat hij zeker tien biertjes had gedronken en ook hij kon daarom zijn rijbewijs overhandigen.

Politie arresteert twee vechtersbazen in binnenstad Breda

BREDA: Agenten hebben tijdens het horecatoezicht in de binnenstad van Breda twee aanhoudingen verricht. Een 17-jarige jongen uit Made en een 28-jarige Bredanaar waren vrijdagmorgen rond 03.00 uur betrokken bij een flinke vechtpartij op de Visserstraat. Het tweetal moest door portiers in bedwang worden gehouden. De vechtersbazen mochten mee naar het bureau.

Auteur: André van den Hul

Laatst gewijzigd 07-01-2011 17:20 | © Regio Midden en West Brabant |