Ingezonden persbericht


Persbericht

Theatermaakster geeft
dans- en theatertrainingen

Theatermaakster Carla Veldhuis organiseert van 7 tot en met 9 januari een Theaterweekend in Zelhem. Zij doet dit in samenwerking met een team van twaalf andere ervaren docenten. Het doel is om christenen te trainen in creativiteit voor God.

Hoofdvakken tijdens het weekend zijn: mime, toneel, clownerie, drama, vlaggen, street-dance en moderne dans. Op zaterdag zijn er vele workshops. Er is verder onderwijs over wat er in de Bijbel staat over kunst, en hoe God creativiteit gebruikt om tot mensen te spreken. Veldhuis: ,,Het is een zeer vol, druk, gezellig, geestelijk verdiepend, leerzaam weekend, waarin God en Hem dienen met je talent centraal staat.´´ Het Theaterweekend is bedoeld voor jonge mensen van 16-45 jaar die serieus aan de slag willen met dans en drama.

Organisator van het theaterweekend Carla Veldhuis is al twintig jaar actief als dramadocente en theatermaakster. Ze maakt professioneel evangelisatietheater uitgevoerd door haar eigen gezelschap. Zij is zelf door een theaterproductie tot geloof gekomen. In het verleden toerde ze met indrukwekkende dramaproducties in binnen- en buitenland. Van haar hand zijn oa: Frame, Danstheater Waardeloos? en Regalia II. Momenteel is ze actief met "Wandeltheater Dolorosa " www.paastheaterdolorosa.nl In 2009 werd ze Nederlands kampioen met het Levend Standbeeld 'De Beschermer'.

Het weekend wordt gehouden op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Vanaf ¤ 146,00 kan dit weekend all-in worden geboekt. Meer informatie staat op www.theaterweekend.nl. en www.carlaveldhuis.nl. Opgeven voor het weekend kan op de internetsite van De Betteld op www.betteld.nl.

Einde persbericht