Gemeente Harenkarspel


Commissie Algemeen Bestuurlijke Zaken

---

Maandagavond 10 januari 2011 vergadert de commissie Algemeen Bestuurlijke Zaken in het gemeentehuis. De vergadering begint om 19.30 uur en de volgende onderwerpen staan op de agenda:


1. Opening.

2. Spreekrecht burgers.

3. Vaststellen van de agenda

4. Vaststelling van de besluitenlijst van de openbare vergadering van 15 november 2010 van de raadscommissie ABZ

5. Voortgang herindeling Harenkarspel, Schagen en Zijpe.
6. Voorstel over wijziging van artikel 2:48 van de Algemene Politie Verordening Harenkarspel. Artikel 2:48 van de APV waarin het drankgebruik in de openbare ruimte is geregeld, uit te breiden met een regeling voor het drugsgebruik in de openbare ruimte.
7. Voorstel over het aantrekken van een langlopende geldlening van 7 miljoen euro

8. Ingekomen stukken gericht aan de raad ter advisering via de raadscommissie: Stukken voor kennisgeving aan te nemen: a. Brief van de raad van Haarlemmermeer over publicatie Gemeenten, een toekomst; b. Brief van Detailhandel Nederland over opvolging winkelcriminaliteit; c. Brief van voorzitter HBUI over Hoe Bereikt U Iedereen; d. E-mail van Leo Verhoef over Jaarrekening Harenkarspel 2009 misleidend; e. Brief van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland over verschillende verordeningen; f. E-mail met motie van de gemeenteraad van Leek over rijksbezuinigingen.


9. Mededelingen en stukken ter inzage in het kader van de actieve informatieplicht van het college:
Stukken ter kennisname:a. Collegebesluit over beleidslijn artikel 35 Drank- en Horecawet; b. Collegebesluit over de P&C kalender 2011; c. Collegebesluit decembercirculaire; d. Circulaire ministerie van BZK o.a. vergoeding raads- en commissieleden.


10.Rondvraag en sluiting.

De volledige agenda is te vinden in de rubriek gemeentebestuur onder Agenda commissies.



Gemeente Harenkarspel
Gemeentehuis :
Oostwal 2,
1747 EZ Tuitjenhorn
Postbus 10,
1749 ZG Warmenhuizen
Telefoon 0226-396600