Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude


10/01/11 08:00

Uitslag Actie kerstbomeninzameling

Op woensdag 5 januari 2011 zamelde de jeugd tot 16 jaar van Haarlemmerliede en Spaarnwoude kerstbomen in waarbij zij kans maakten op mooie prijzen met de Actie Kerstbomeninzameling. De winnende lotnummers zijn bekend.

Voor elke ingeleverde kerstboom is een lot afgegeven. Dus hoe meer bomen, hoe meer loten, hoe meer kansen. Er zijn leuke prijzen te winnen die eind januari worden uitgereikt aan de prijswinnaars.

Winnende lotnummers
De lotnummers die in de prijzen zijn gevallen, zijn: 9, 19, 278, 303, 402 en 777.
De winnaars kunnen contact opnemen met Kees Bruin van de gemeente, tel 020 - 407 9000 of bruin@haarlemmerliede.nl

Opkomst
Er waren circa 45 jeugdigen die kerstbomen inzamelden. Het totaal van het aantal verzamelde kerstbomen werd geschat op 160. Het gemeentebestuur is blij dat de jeugd mee wil helpen om het eigen dorp en dus ook het milieu op deze wijze schoon te houden. De actie zal dan ook volgend jaar zeker herhaald worden. Wij hopen dat er dan nog meer kerstbomen ingeleverd worden.

Actie
De Milieuraad en de buitendienst van de gemeente hebben deze actie gehouden om te voorkomen dat de kerstbomen via het huisvuil worden aangeboden of in de plantsoenen en sloten terechtkomen. Dankzij de inzet van de jeugd zijn veel kerstbomen ingezameld.
---