Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Tilburg

Tilburg, 10-01-2011

Politie vordert rijbewijs in van dronken automobilist

TILBURG - De politie heeft gisteravond het rijbewijs ingevorderd van een 53-jarige automobilist uit Tilburg. De man had in de Elzenstraat de auto waarin hij reed klem gereden. Een getuige zag dit en informeerde de politie. Agenten troffen de bestuurder op de Spoorlaan aan. Daar bleek dat hij onder invloed van alcohol verkeerde. Een ademtest op het bureau wees uit dat hij 580 ug/l aan alcohol in zijn bloed had.

Geluidsoverlast leidt tot inbeslagname apparatuur

TILBURG - De politie heeft gistermiddag in een woning aan het
Callandhof een 42-jarige Tilburger aangehouden. Agenten namen
poolshoogte na een ontvangen melding van geluidsoverlast. In het appartementencomplex hoorden zij bij binnenkomst harde muziek afkomstig uit één van de woningen. Nadat de bewoner gevraagd was het geluid te dempen reageerde hij daarop niet te willen meewerken. Ondanks diverse vorderingen werkte de Tilburger niet mee. Daarop besloten de agenten de man aan te houden en het apparatuur in beslag te nemen.

Scooterrrijder gewond bij verkeersongeval

OISTERWIJK - Bij een eenzijdig verkeersongeval raakte gisteravond een jongen uit Oisterwijk gewond. Hij reed als bestuurder op een scooter tegen 19.00 uur over de Peperstraat. Door onbekende oorzaak raakte hij de controle over zijn tweewieler kwijt en botste tegen een
lantaarnpaal. Ten gevolge van de botsing liep hij een ribfractuur en interne bloedingen op. Hij is met spoed overgebracht naar het
Elisabethziekenhuis.

Tilburger nog 15 dagen cel

TILBURG - De politie heeft gisterochtend in een woning in Tilburg West een 32-jarige man aangehouden. De politie was op zoek naar hem omdat hij nog een openstaand vonnis van 15 dagen had. Daarnaast had de Tilburger nog enkele geldboetes van ruim 1800 Euro lopen. Agenten troffen de man in de woning aan en namen hem mee naar het bureau. Daar betaalde hij de 1800 euro waarna hij voor 15 dagen ingesloten werd.

auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 10-01-2011 10:33 | © Regio Midden en West Brabant |