Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 11.15 uur

Utrecht, 10-01-2011

Verkeersongeval met letsel

BUNSCHOTEN- Op zondagmiddag werd een meisje op de fiets geschept door een auto.

Omstreeks 14.25 uur kreeg de politie de melding dat er een meisje aangereden was door een auto. Toen de agenten ter plaatse kwamen zagen zij het 17-jarige meisje uit Amersfoort op de grond liggen. Het slachtoffer zou een te ruime bocht genomen hebben, waardoor ze op de motorkap van de auto belandde. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ze heeft verschillende kneuzingen, onder andere aan haar ribben en rug. De 76-jarige bestuurder uit Nijkerk raakte niet gewond.

Harddrugs

SOEST De politie heeft vrijdagmorgen 7 januari drie verdachten aangehouden die in het bezit bleken te zijn van een hoeveelheid cocaïne.

Rond 00.15 zagen surveillerende agenten een auto rijden op de Stadhouderslaan in de richting van de Van Weedestraat. De inzittenden gedroegen zich gaandeweg steeds nerveuzer waarna een stopteken volgde. De agenten controleerden de identiteit van de verdachten en onderzochten de auto. In de auto en bij één van de verdachten werden vervolgens een aantal wikkels met cocaïne aangetroffen. In totaal ging het hierbij om 15 zogenaamde packs met 4 gram cocaïne. De drie verdachten, allen inwoners van Utrecht in de leeftijd tussen 21 en 25 jaar, werden aangehouden en ingesloten. Bij een vervolgonderzoek in de auto troffen de agenten ook een autoradio aan die vorig jaar gestolen bleek te zijn in de gemeente Arnhem.

De politie zet het onderzoek voort.

Verkeersongeval met letsel

EEMNES Op zondagavond raakte een personenauto van de weg.

De politie kreeg rond 20.10 uur de melding dat er op de A27 een auto van de weg zou zijn geraakt. Mogelijk ging tijdens een inhaalmanoeuvre het voertuig iets teveel naar links, waardoor het voorwiel de berm raakte. De auto raakte in de slip en kwam in de rechterberm terecht. Twee inzittenden, een 8-jarige jongen en een 33-jarige man uit Almere, zijn voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht met last van het stuitje en de nek.
Actuele dossiers

* Burgernet

landelijke dossiersGeen dossiers aanwezig