Delixl

Deli XL lanceert nieuwe webwinkel voor Chinese ondernemers

10-01-2011

Deli XL lanceert webwinkel voor Chinese ondernemers. Foodservice groothandel Deli XL lanceert vandaag een nieuwe activiteit van Bidvest Nederland: Angliss, een webwinkel specifiek voor Chinese ondernemers in fastservice. Met Angliss bedient de groothandel deze groeiende groep horecaondernemers via internet en telefoon in hun eigen taal. Sectormanager Chinese ondernemers Li Ping Lin van Koninklijke Horeca Nederland verrichte vandaag de opening van de website op de Horecava in Amsterdam.

Open platform voor en door Chinese ondernemers
"De gelanceerde website van Angliss is samen met Chinese ondernemers ontwikkeld", zo laat Wim Stroes, Regiodirecteur bij Deli XL en verantwoordelijk voor het initiatief weten. "Met hen zullen wij de site verder ontwikkelen om de dienstverlening zo maximaal mogelijk aan te laten sluiten". Zo kan via de webwinkel niet alleen eten en drinken besteld worden, maar is ook promotiemateriaal eenvoudig zelf te maken. Daarnaast biedt Angliss cafetariahouders inkoopvoordeel bij grotere bestellen en collectief voordeel op bijvoorbeeld energie en verzekeringen. De website is open van opzet en daagt klanten uit zelf ideeën aan te dragen, bijvoorbeeld voor de ontwikkeling van nieuwe huismerken. Bekijk voor meer informatie www.angliss.nl

Gesegmenteerd en online
In 2011 zal Deli XL steeds meer kiezen voor een gesegmenteerde aanpak van haar marketinginspanningen, om daarmee ondernemers in de foodservice markt nog gerichter en persoonlijker te bedienen. Een belangrijke rol is daarbij weggelegd voor online initiatieven zoals Angliss. Initiatieven die passen in de internetstrategie van Deli XL om in 2012 te komen tot een nieuw e-commerce systeem voor al haar activiteiten. Deze activiteiten op de Nederlandse markt worden voortaan door Deli XL ondergebracht in het recent opgerichtte Bidvest Nederland. De groothandel verwacht dit jaar nog meer nieuwe online activiteiten te lanceren.

Meer weten?

Voor nadere informatie en/of het opvragen van meer foto's:

Simon de Ridder, Communicatiemanager Deli XL
Telefoonnummer:
(0318) 678 662
E-mailadres:
simon-de.ridder@delixl.nl