Politie Gelderland-Midden

Man aangehouden op verdenking van diefstal/heling auto
Publicatiedatum: 10-1-2011 13:52:42

ARNHEM- De politie heeft zondagochtend 9 januari een 28-jarige Arnhemmer aangehouden op de Groen van Prinstererstraat op verdenking van heling/diefstal van een auto. Een getuige meldde rond kwart over negen dat hij had gezien dat twee mannen zich verdacht gedroegen bij een zwarte auto op de Johan de Witlaan. Een van de mannen zou een autoradio in zijn handen hebben gehad. Deze autoradio zou overgegeven zijn aan een andere man in een auto. Uit politieonderzoek kwam naar voren dat de zwarte auto zaterdag als gestolen opgegeven was. Op basis van het opgegeven signalement kon de Arnhemmer op de Groen van Prinsterestraat aangehouden worden op verdenking van diefstal/heling van de auto. De politie is nog op zoek gegaan naar de andere man maar trof hem niet meer aan. De politie heeft de zaak in onderzoek. (003434)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---

Arnhemmer opgepakt wegens huiselijk geweld

Publicatiedatum: 10-1-2011 13:50:47

ARNHEM- De politie heeft in de nacht van zondag op maandag 10 januari een 53-jarige Arnhemmer aangehouden in zijn woning in de wijk Transvaalbuurt. De man wordt ervan verdacht zijn 30-jarige vrouw mishandeld te hebben.

Het slachtoffer meldde rond kwart voor drie bij de politie dat ze geslagen zou zijn door haar man. De gewaarschuwde agenten troffen de vrouw voor haar woning aan. Ze verklaarde na een ruzie geslagen te zijn. Haar man zou nog in de woning aanwezig zijn. De agenten zagen dat de vrouw letsel aan haar gezicht had en hielden de Arnhemmer in de woning aan wegens huiselijk geweld.
(003553)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---

DE GLIND (BARNEVELD) - Een 27-jarige automobiliste uit Arnhem is