Ingezonden persbericht


Ad van Liempt exposeert zijn schilderijen,
zijn cassettes met tekeningen en zijn monotypes
online

In de tiende online expositie van Kunstvrienden laat Ad van Liempt abstracte olieverfschilderijen zien, vaak met een touch van realisme. In zijn nieuwste werk zien we een trend naar steeds heldere kleuren. Verder toont hij zijn cassettes met tientallen rake tekeningen. Een feest om naar te kijken, ...en ook om aan uw eigen muur te hebben.

In zijn zoektocht naar wat hij
uiteindelijk wil laten zien,
valt steeds alles op het
laatste moment op z'n plek
Ad van Liempt is elke keer weer
met doek, papier, verf, inspiratie,
associaties, kwasten en pennen
onderweg naar zijn eigen finale. En
het resultaat van die finale zijn rake
schilderijen en series tekeningen.
En die mogen gezien worden.
Bekijk zijn werken maar eens.
De expositie is dag en nacht online
van 15 januari t/m 14 maart 2011
te bekijken. Klik op
http://www.kunstvrienden.org of
op http://www.art3400ad.nl.
Voorbezichtiging voor de Pers
Indien u de online expositie van Ad van Liempt nu al wilt bekijken, dan kan dat. U gaat naar de knooppuntpagina via http://www.kunstvrienden.org, helemaal linksonder staat een regeltje met de "credits" van de maker van de website. Als u daarop klikt kunt u t/m uiterlijk 14 januari 2011 a.s. de voorbezichtiging van Ad van Liempt's online expositie al bekijken.
Afbeeldingen
Mocht u voor uw Kunst Agenda of voor een publicatie over deze expositie één van de afgebeelde werken van Ad van Liempt willen reproduceren dan mag dat zonder toestemming.
Mocht u andere afbeeldingen met een hoge resolutie voor dit doel willen gebruiken neem dan contact op met Ad van Tiel, liefst per mail: ad@art3400ad.nl of per telefoon 020-482 32 33, bij voorkeur tussen 14:00 en 17:00 uur, wij zenden u dan het gevraagde materiaal gaarne toe.

Kunstvrienden Galerie, niet commercieel
Zeker nu de subsidies voor de kunsten onder druk staan. Nu kunst door de huidige regeling is verheven tot een hobby van de "linkse kerk" willen we kunstenaars, jong en oud, een kans geven om zich met hun werk gratis en naar behoren te kunnen presenteren. En niet alleen die kunstenaars die regelmatig opduiken in het modieuze galeriecircuit.
Al het werk van onze exposanten is direct bij hen te koop, zij betalen aan ons géén cent en wij berekenen hen over de verkochte werken géén provisie. Mensen die in onze virtuele galerie een werk zien dat ze bevalt en er over denken het te kopen nemen per telefoon of per email direct contact op met de kunstenaar. Zo eenvoudig is dat.
De Kunstvrienden.Top.Tien
Kijk ook eens op de Kunstvrienden.Top.Tien, die u vindt via onze knooppuntpagina. Daar vindt u een keur van exposities die een bezoekje meer dan waard zijn.
Kunstvrienden Galerie verwacht
Wij verwachten voor de periode van 15 maart t/m 14 mei 2011 het werk te tonen van Aagje & peter Pel in een duo expositie. Een voorproefje van hun werk kunt u vinden via infowand 5 van de nieuwe online expositie. Met een klik verbinden wij u door naar hun afzonderlijke websites.
Wij wensen u een voorspoedig 2011
Landsmeer, 10 januari 2011
Namens Kunstvrienden
met een vriendelijke groet,
Ad van Tiel



Ingezonden persbericht