Meerderheid afslankers kiest nu voor totaalaanpak


Leersum, 20110110 -- De meerderheid van de mensen die willen afslanken kiest voor een totaalaanpak van Beweging, Eetpatroon en Psychologie (gedragsverandering): BEP. Op de vraag welke afslankmethode de voorkeur heeft antwoordt 54% van de ondervraagden een methode te kiezen waarin deze 3 belangrijke facetten aanwezig zijn. Slechts 1,8% kiest voor een eiwitrijk dieet zoals dat van Dr. Frank. Bep is door de deskundige jury van het RTL-programma EditieNL waaronder Wageningen Universiteit, als beste afslankmethode gekozen. Ook de vormgeving van het net nieuw verschenen boek werd als beste gewaardeerd door marketingdeskundige Yeroen Oosterman.

De methode Bep, beschreven in het nieuwe boek Bep - Afslanken door een Beter Eet Patroon is de enige methode waar deze 3 peilers, voor goed en blijvend afslanken, compleet zijn uitgewerkt. Meer Bewegen, gezonder Eten en Psychologie (gedragsverandering) vormen samen de basis van Bep.

Op de vraag: Welke afslankmethode heeft uw voorkeur? Antwoordt 54% van de ondervraagden een methode te kiezen waarin deze 3 belangrijke facetten aanwezig zijn. Slechts 1,8% kiest voor een eiwitrijk dieet zoals dat van Dr. Frank.


Uitslag enquete:

Welke afslankmethode heeft uw voorkeur?

54%  Gezonder eten, meer bewegen én gedragsverandering

20,4%  Gezonder eten en meer bewegen

8,8%    Alleen gezonder eten

5,8%    Alleen minder eten

4,9%    Koolhydraatarm dieet

2,2%    Alleen meer bewegen

2,2%    Alleen gedragsverandering (psychologie)

1,8%    Eiwitrijkdieet met shakes

Meer informatie over Bep vind je op: www.bepophetweb.nl


Bep winnaar beste afslankmethode!
Bep is door de deskundige jury van het RTL-programma EditieNL waaronder Wageningen Universiteit, als beste afslankmethode gekozen! Ook de vormgeving van het boek werd als beste gewaardeerd door marketing deskundige Yeroen Oosterman.


Waarom is Bep de winnaar?
Omdat Bep als enige methode aandacht besteedt aan alle facetten die belangrijk zijn om succesvol af te slanken:



  • Meer Bewegen

  • Gezonder Eetpatroon

  • Psychologie / gedragsverandering




Waarom Beppen het beste is om de kilo's blijvend te verliezen
Bep is een life-style. Bij Bep leer je om voldoende gezonde voeding te eten, je hebt beslist geen honger! Het is eenvoudig te volgen, het hele gezin eet mee. Er is geen kunst aan, met behulp van alle informatie uit Bep! Tussendoor neem je fruit of andere gezonde suggesties die in de Bep-basismenu's staan vermeld.


Hoeveel gewicht ga ik per week verliezen?
Het gemiddelde gewichtsverlies is ongeveer 1 kilo per week. Dit is afhankelijk van je `afslankverleden', je stofwisseling, je motivatie om je eetgedrag te veranderen én je inzet om meer te gaan bewegen. Wanneer je 3x per week naar de sportschool gaat of 1x per week sport, maakt dat verschil. `Overgewicht is het gevolg van meer energie-inname dan energieverbruik. Lichaamsbeweging is daarom van groot belang' uitspraak van prof.dr.ir. Jaap Seidell, waar Bep volledig achterstaat.


Geen honger!
Bij Bep krijg je voldoende calorieën binnen (+/- 1450 Kcal). Bep is geen crash-dieet (+/- 1000 Kcal). Omdat je geen honger hebt, kun je Beppen lang volhouden. Je krijgt voldoende koolhydraten, eiwitten en vetten binnen. In de juiste balans! Je hoeft geen dure preparaten extra te nemen.


Waardevolle tips om je eetgedrag te veranderen
Daarbij krijg je per week praktische aanwijzingen om je gedrag waar nodig te veranderen. De psychologie van Bep. Iedere week staan er handige tips in Bep waardoor je in balans komt én blijft! Bep is een life-style die je ook wanneer je op je streefgewicht bent, gewoon blijft volgen.


Bewegen door een eenvoudige wandeltraining per week
Met de Bep-wandeltraining bouw je in 10 weken een goede conditie op. Bewegen is een belangrijk onderdeel in Bep. Hierdoor verbrand je calorieën en verstevig je het spierweefsel. Heel eenvoudig door een stevige wandeling iedere dag. De sportschool, fietsen en zwemmen zijn ook een mogelijkheid om in conditie te blijven. Het gaat erom dat je een sport of vorm van bewegen kiest, waar jij je prettig bij voelt.


Bep de Life-style die je kunt volhouden
Wanneer je de life-style van Bep te pakken hebt, blijf je ook nadat de kilo's eraf zijn, zonder moeite op gewicht. Laat je niets wijsmaken. Ieder dieet dat beweert dat de kilo's eraf vliegen, klopt niet. Wonderen bestaan wel maar de kilo's eraf toveren, kan helaas niet. De enige die de regie in handen heeft op weg naar een gezonde leefstijl, dat ben jij!


Bep bewezen de beste!
De testpersoon die RTL aan Bep had toegewezen, was procentueel het meest afgevallen. Ook in de consumentengids wordt Bep bij succesvolle afslankmethoden genoemd. Kies dus voor Bep dan blijf je in Balans!



titel: Bep

subtitel: Afslanken door een Beter Eet Patroon
auteurs: Carisia Bosman en Mirjam Bakker
ISBN: 978-90-78141-05-1
prijs: ¤ 19,95
uitgever: Final Publishing B.V.
www.bepophetweb.nl