Joris Verweij nieuwe International Key Account Manager bij Hamelin bv


Venlo, 20110110 -- Hamelin b.v. benoemt Joris Verweij tot International Key Account Manager. Relatiemanagement en product- en marktontwikkeling van de A-merken ELBA en Oxford vormen twee belangrijke aspecten in de nieuwe functie van Verweij, waarbij de focus voornamelijk zal liggen op de ontwikkeling en uitbouw van de huidige marktpositie van Hamelin b.v. in de Benelux.

Op 1 november jl. is Joris Verweij (1983) bij Hamelin in dienst getreden. Hij wordt als Key Account Manager verantwoordelijk voor de ELBA en Oxford klanten die internationaal in de markt opereren. Daarnaast zal Verweij zich in de toekomst richten op de verbetering van de klanttevredenheid alsmede het stimuleren van de business to consumer activiteiten.

Joris Verweij werkte in het verleden onder andere bij PepsiCo als Account Manager en bij Europe Look als Product Manager. Verweij heeft zijn studie bedrijfswetenschappen met een major in marketing afgerond aan de universiteit van Nijmegen.  

Over Hamelin b.v.
Groupe Hamelin is de grootste Europese producent en leverancier van opbergmiddelen en kantoorartikelen (ELBA), notitieproducten (Oxford), creatief papier (Canson) alsmede enveloppen en bureau accessoires. Groupe Hamelin is marktleider met ca. 4.000 medewerkers, een jaarlijkse omzet van ruim Euro 800 miljoen en 23 moderne fabrieken wereldwijd.  Hamelin b.v. gevestigd in Venlo is als bedrijfsonderdeel van Groupe Hamelin verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en distributie in de Benelux. Voor meer informatie: www.groupe-hamelin.com en www.hamelin.nl.





Hamelin b.v.