Nuon kiest voor Brainnet als contractmanager


Nieuwegein, 20110110 -- Brainnet, dienstverlener op het gebied van inhuur van tijdelijke medewerkers, kan Nuon tot haar klantenkring rekenen. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan een Europese Aanbesteding, per 1 januari is de Dienstverlening geïmplementeerd.

De dienstverlening van Brainnet omvat zowel het contractmanagement alsook het selecteren van deskundigen voor tijdelijke opdrachten. "In deze markt met een toenemende rol voor ZZP-ers hebben onze klanten behoefte aan een onafhankelijke dienstverlener", aldus Jan-Aldert Vrij, adjunct-directeur van Brainnet. "Met onze goede contacten bij detacheringsburo's en grote groep aangesloten ZZP-ers, kunnen wij op alle vakgebieden mensen vinden". Het perceel dat Brainnet gegund heeft gekregen is die van non-ICT, het betreft alle functies en profielen die Nuon naast ICT wenst in te huren. 

De aanbesteding bij Nuon ging niet alleen over prijs, maar vooral over kwaliteit. "We zijn niet de goedkoopste in ons vakgebied, maar kiezen expliciet voor een kwaliteitsstrategie", aldus Tjebbe van Oostenbruggen, commercieel manager bij Brainnet, "Onafhankelijkheid, transparantie en top-kwaliteit klinken als standaard begrippen voor alle bedrijven, maar Brainnet maakt dit als eerste in de branche ook meetbaar met 100% audit scores!" 

Brainnet wil de komende jaren haar dienstverlening verder uitbreiden binnen de grote inhurende organisaties van Nederland. Opdrachtgevers vragen van leveranciers aansluiting te zoeken met de ZZP-markt en maximaal inzicht in zowel de kosten, kwaliteit als risico's van de dienstverlening. "In deze markt is transparantie verre van zelfsprekend", aldus van Oostenbruggen, "Wij moedigen inkooporganisaties dan ook aan om, evenals Nuon, tenders en aanbestedingen te vergezellen van audits op de kwaliteit van de dienstverlening".

Over Brainnet:
Brainnet is een dienstverlener op het gebied van inhuur van tijdelijke medewerkers. Brainnet ondersteunt haar klanten geheel of gedeeltelijk bij de uitvoering van het inhuurproces. Brainnet geeft uitvoering aan het inkoopbeleid van haar klanten door uniforme contractafspraken te maken met leveranciers en nauw toezicht te houden op de naleving daarvan. Brainnet werd opgericht in 1996 en werkt samen met meer dan 1200 partnerleveranciers.

Brainnet BV

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Tjebbe van Oostenbruggen
Tel: +31 (0)30 6021617
e-mail: tjebbe.van.oostenbruggen@brainnet.nl