Elmar Metaalbewerking en Barosta behalen ISO 9001 certificaat


Montfoort, 20110110 -- De Elmar organisatie is sterk groeiende en heeft haar kwaliteitsmanagementsysteem laten certificeren volgens de meest recente ISO 9001:2008 norm. Klanten, leveranciers en overige betrokkenen kunnen zodoende nog meer vertrouwen hebben in een hoogwaardige service en de wil om continue te verbeteren.

Mark van Eldik, algemeen  directeur van de Elmar groep licht toe:

 "Natuurlijk werkten we al volgens hoge standaarden, die echter veelal op productniveau vastliggen. In een no-nonsense cultuur als de onze werd echter niet veel geregistreerd. Door de komst van een gestructureerd managementsysteem  volgens ISO 9001 wordt nu nog duidelijker waar onze verbeterpunten liggen. De erkenning van een internationale certificeerder als Lloyd's Register (die zeker niet de makkelijkste is) bevestigd ons beleid voor de toekomst. De praktische aanpak van Oud Arlesteyn is ons goed bevallen. "

Oud Arlesteyn uit Montfoort heeft de gehele begeleiding verzorgd van het opstellen van de werkprotocollen en bedrijfsprocessen, het uitvoeren van de Risico Inventarisatie en Evaluatie tot de implementatie van het handboek en begeleiding bij de certificatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:


Elmar bv


Contactpersoon:         Michel Schouwenaar , KAM Coördinator
Tel.:                          0348-554403
E-mail:                      info@elmarmetaal.nl
Web:                        www.elmargroep.nl


Oud Arlesteyn bv


Contactpersoon:         Rob van der Poel, Directeur
Tel:                           0348-470454
E-mail:                      info@oudarlesteyn.nl
Web:                       
www.oudarlesteyn.nl
                                www.vcainvorm.eu


Profiel Elmar Metaalbewerking
Elmar Metaalbewerking is een leverancier van metalen producten voor vele toepassingen . Haar afnemers zijn zowel in de retail sector, de medische sector, automotive, bouw en constructiebedrijven, etc. De producten variëren van eenvoudige beugels  tot complexe stalen constructies.


Profiel Barosta
Barosta maakt RVS producten zoals (druk)vaten voor de voedsel- en diervoederindustrie, maar kan vele RVS wensen van klanten in eigen beheer ontwikkelen en produceren.


Profiel Oud Arlesteyn :
Oud Arlesteyn is een training- en adviesbureau op het gebied van kwaliteit,veiligheid en MVO . Oud Arlesteyn biedt een compleet, in eigen beheer ontwikkeld en uitstekend gewaardeerd trainingsaanbod op het gebied van kwaliteit en veiligheid.
Ook voor auditvaardigheden zijn trainingen ontwikkeld.
VCA / VCU en de RI&E, ISO 9001 en MVO  zijn slechts enkele activiteiten waarin geadviseerd kan worden.

Tevens ontwikkelt en verzorgt Oud Arlesteyn trainingen voor het Nederlands Normalisatie Instituut (NEN).
Daarnaast is Oud Arlesteyn de partij achter de populaire sites www.vcainvorm.eu  en www.zzpmap.nl