Ingezonden persbericht


Persbericht
Zoetermeer, 4 januari 2011
Theateropleiding huist open dag

Maak kennis met de opleidingen van de Dutch Academy of Performing Arts

Op 10 januari 2011 organiseert de Dutch Academy of Performing Arts (DAPA) 's middags en 's avonds een open huis dag in Zoetermeer. Door middel van presentaties, workshops en een informatiemarkt kun je kennis maken met de mogelijkheden voor een opleiding tot professioneel artiest. Meld je aan voor de open huis dagen via de website en bemachtig een plek in jouw opleiding tot artiest.

De Dutch Academy of Performing Arts (DAPA) is dé theateropleiding die jou op basis van jouw specifieke talent een opleiding biedt tot een carrière in het professionele theater.

DAPA biedt je veel verschillende opleidingen van Performing Arts, onder andere Drama Artist, Dance Artist, Musical Artist en Vocal Artist. Iedere opleiding is samengesteld op basis van erkende richtlijnen, aangevuld met actuele ontwikkelingen in het professionele werkveld.

Studenten van de DAPA zijn succesvol in de professionele artiestenwereld. Ze vertolken hoofdrollen in theaterproducties, werken als performers binnen entertainment organisaties, of vinden hun weg in de wereld van film, muziek en televisie. Zowel tijdens als na de opleiding worden studenten hierin door de DAPA begeleid.

Wil jij de nieuwe Simone Kleinsma zijn? Droom jij ervan om ooit op West End of Broadway te schitteren? Dan start jouw toekomst bij de Dutch Academy of Performing Arts!

Voor meer informatie kijk op www.musicalopleiding.nl.