Dringende herstellingen wegdek R2 Antwerpen-Haven: 3 dagen verkeershinder

07/01/2011 16:16

Vlaamse Overheid

Van maandag 10 tot en met woensdag 12 januari voert het Agentschap Wegen en Verkeer hoogdringende herstellingen uit aan het wegdek van de R2 tussen knooppunt Antwerpen-Haven en de Tijsmanstunnel. Het Vlaams Verkeerscentrum verwacht hinder en raadt weggebruikers aan deze route te vermijden. De timing van de werken is onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden en kan dus nog wijzigen.

Verkeerssituatie

Maandag 10 januari

o Er wordt vanaf 7 uur gewerkt in de zone Tijsmanstunnel richting Antwerpen/ Bergen op Zoom

o Vanaf 7 uur is de afrit naar de A12 richting Antwerpen afgesloten: het verkeer wordt omgeleid via de A12 richting Nederland en kan omkeren in Stabroek o Vanaf 7 uur is oprit Noorderlaan afgesloten: het verkeer wordt omgeleid via R2 o Vanaf 11 uur is de afrit naar A12 richting Nederland afgesloten: verkeer wordt omgeleid via afrit Noorderlaan-Kruisbos-Antwerpsebaan-Stabroeksebaan en oprit stabroek.

Dinsdag 11 januari

o Er wordt vanaf 7 uur gewerkt op de rechterrijstrook in de richting van Liefkenshoektunnel o Vanaf 7 uur is de afrit Noorderlaan afgesloten: het verkeer wordt omgeleid via de Tijsmanstunnel. In Lillo kunnen weggebruikers keren richting Antwerpen om aan die zijde de afrit Noorderlaan te nemen.

Woensdag 12 januari

o Er wordt vanaf 7 uur gewerkt op de linkerrijstrook in de richting van Liefkenshoektunnel



Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel