Gemeente Spijkenisse


Openbare activiteiten van het college van burgemeester en wethouders van 10 tot en met 16 januari 2011.

Wethouder Dijkman opent fototentoonstelling BBC Wildlife Wethouder Kees Dijkman en topfotograaf Jan Vermeer openen donderdag 13 januari om 20.00 uur de fototentoonstelling BBC Wildlife. De opening vindt plaats in het Milieu Huis.

Jan Vermeer is meerdere malen in de prijzen gevallen bij de BBC wildlife competitie. De expositie is samengesteld uit de bekroonde foto's van 'The Wildlife Photographer of the Year Competition', een prestigieuze internationale fotografiewedstrijd waaraan 's werelds meest vooraanstaande natuurfotografen deelnemen.

De foto's zijn tot en met 11 februari 2011 in het Milieu Huis te zien, maar ook deels in de Jan Broekhuishal in het stadhuis.

Wethouder Dijkman opent kinderdagverblijf Waterwiebels Wethouder Kees Dijkman en Eugénie de Bresser, algemeen directeur van SKS Alles Kids, openen zaterdag 15 januari om 10.30 uur kinderdagverblijf Waterwiebels aan het Snoekenveen 949. Na afloop zingen de kinderen een speciaal lied.

Wethouder Dijkman reikt prijzen tekenwedstrijd RAR uit Wethouder Kees Dijkman reikt zaterdag 15 januari om 16.30 uur de prijzen uit van een tekenwedstrijd voor scholen, georganiseerd door Regio Art Rijnmond (RAR). De prijsuitreiking vindt plaats bij Galerie `t Oude Raadhuys aan het Noordeinde 7.

Een tentoonstelling van 250 tekeningen, uit de ruim 400 inzendingen, is te bewonderen van 14 januari tot 05 februari 2011.