Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 10 januari 2011

ABN AMRO lanceert voor beleggers de Turbo App voor de iPhone

Juist beleggers hebben een grote behoefte aan continue, realtime, beleggingsinformatie. Om de ABN AMRO Turbo belegger optimaal van dienst te zijn, lanceert de bank daarom de Turbo App. Deze is vanaf vandaag gratis te downloaden via de App store op de iPhone of via iTunes. De Turbo is een beleggingsproduct dat gebruikt wordt door actieve, ervaren beleggers. Deze kunnen zo met een hefboomwerking beleggen in aandelen, indices, obligaties, valuta en grondstoffen.

De mobiele applicatie is gerealiseerd in samenwerking met de theFactor.e. Binnen de App staat het Turbo overzicht centraal. Jan Erftemeijer, Hoofd Turbo's en Certificaten bij ABN AMRO licht toe: "Het doel van ABN AMRO is om onze beleggers altijd zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Met de Turbo App kunnen onze beleggers eenvoudig alle lopende en beëindigde Turbo's bekijken op hun iPhone. Via een filter en zoekfunctie kunnen beleggers ook hun favoriete Turbo's selecteren en volgen. Ten slotte is er nog de Nieuwsfunctie. Via RSS wordt een nieuwsoverzicht getoond met de twintig laatste nieuwsitems van de Turbo website van ABN AMRO Markets."

App's van ABN AMRO
ABN AMRO blijft innoveren. Eerder bracht ABN AMRO al de uitgebreide saldo App uit voor iPhone en Android, waarbij naast het saldo ook af- en bijschrijvingen bekeken kunnen worden. De saldo App voor de iPhone werd sinds begin 2010 ruim 160.000 keer gedownload en wordt maandelijks bijna 3 miljoen keer geraadpleegd. De saldo App voor de Blackberry wordt binnenkort verwacht.

Doorontwikkeling
De iPhone Turbo applicatie zoals deze nu is ontwikkeld vormt de basis voor een meer complete Turbo applicatie. Doorontwikkeling is dan ook al gepland. Daarnaast is de App binnenkort ook beschikbaar voor de Android en Blackberry.

De Turbo App voor iPhone is vanaf heden te krijgen via de App store op de iPhone of via iTunes. Mensen kunnen zoeken op "ABN Turbo". App is gratis te downloaden.

Noot voor de redactie,