Ingezonden persbericht


BKL trofee 2010 voor Topfit Lelystad

Lelystad, 9 januari 2011

In een bomvol Agora Theater werd onder luid applaus Topfit Lelystad als winnaar van de prestigieuze BKL Trofee 2010 bekendgemaakt. Dennis Geerlings, Harry Gosselink en Marion van den Berg waren dolblij en werden toegejuicht door hun bijna voltallige personeel in de zaal. Topfit Lelystad heeft alles op het gebied van fysiotherapie, fitness én ARBO onder één dak. Ze zijn 20 jaar in Lelystad actief en onlangs is een derde vestiging geopend in Hanzeborg Lelystad. Camiel Maenhout, de scheidende voorzitter van de Bedrijfskring Lelystad, had de eer de trofee - naar een ontwerp van kunstenaar Frans van der Ven - aan de winnaars uit te reiken.

Voor het traditionele Nieuwjaarsgala van de BKL in het Agora Theater werden dit jaar meer dan 850 kaarten uitgegeven. Hèt feest waar ondernemend Lelystad over praat en naar uitkijkt. Tijdens het feest vindt de uitreiking van de BKL Trofee plaats. De winnaar van de trofee mag zich een jaar lang 'Ondernemer van het jaar' noemen en is ook automatisch genomineerd voor de Flevopenning in de categorie 'Toponderneming van het jaar'. Het Flevopenningengala is op 11 februari in de Koningshof op Urk.

De avond werd gepresenteerd door Petra Botter, directeur van de Bedrijfskring Lelystad. Ze memoreerde dat de strijd om de titel tussen de genomineerde bedrijven - Lansink Glas- en Schilderwerken, Compri Systeemhuis en Topfit Lelystad - bijzonder spannend geweest is. Met name Tom Lansink had goed gelobbyd wat resulteerde in een aantal nieuwe leden voor de BKL. Toch kwam Topfit Lelystad als winnaar uit de bus.