Politie Rotterdam Rijnmond

Overvallenteam onderzoekt overval bloemist

Datum publicatie: 10-01-2011 18:45

Capelle aan den IJssel - Het overvallenteam van de politie Rotterdam-Rijnmond onderzoekt een overval op een bloemist aan het Maria Danneelserf.

Maandagmiddag rond kwart over vijf kwamen twee personen de winkel in en bedreigden een medewerkster met een vuurwapen. Er ontstond een worsteling waarbij de vrouw werd mishandeld. Zij liep hierbij lichte verwondingen op.

De daders gingen er met een klein geldbedrag op een scooter vandoor.

Direct na de overvalmelding is de politie gestart met het uitkammen van de wijde omgeving. Hierbij werd gewerkt met het drie-ringen-model waarbij de politie-eenheden zowel naar de bloemist zijn gegaan alsook naar alle uitvalswegen om uit te kijken naar de verdachten. De derde ring is de 'electronische slotgracht' waarbij o.a. Cameratoezicht een belangrijke rol speelt.

De verdachten werden hierbij nog niet aangetroffen. Het overvallenteam zal alles in het werk stellen om de verdachten alsnog te arresteren.

Getuigen van de overval die nog niet met de politie hebben gesproken of mensen die weten wie deze overval hebben gepleegd, worden verzocht contact op te nemen met de politie: 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0800-7000.