Gemeente Leudal


Nieuws

Herinrichting openbaar groen buurt Schelkensven te Horn

De groenstroken in de straat Schelkensven te Horn zijn sterk verouderd, hebben nauwelijks sierwaarde en veroorzaken de laatste jaren regelmatig overlast door onder andere overhangende takken.

Herinrichting

Gemeente Leudal is voornemens in het voorjaar van 2011 te starten met de uitvoering van het `herinrichtingsplan Schelkensven' te Horn. De groenvoorziening zal compleet worden heringericht en er zal kritisch worden gekeken naar de verharding en de parkeervoorzieningen ter plaatse.

Inventarisatie knelpunten

Op dit moment wordt het projectgebied in kaart gebracht en worden de knelpunten geïnventariseerd. Om uiteindelijk tot een goed plan te komen spelen de wensen van zowel de gemeente als de bewoners van Schelkensven een belangrijke rol.

Wensen bewoners

Wij geven u de gelegenheid om uw wensen ten aanzien van de inrichting en functie van de openbare ruimte van Schelkensven kenbaar te maken. De gemeente bepaalt uiteindelijk op basis van de inrichtingseisen van de gemeente en de wensen van de bewoners de inrichting van de openbare ruimte.

Kenbaar maken

U kunt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 3 weken, uw wensen kenbaar maken middels onderstaand e-mailadres.

Informatie

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze publicatie, dan kunt u contact opnemen met de heer L. Helwegen, Medewerker Groenbeheer, tel. 0475 - 85 96 16, email: l.helwegen@leudal.nl.