Provincie Flevoland


* Aanmelden

Zuyderzeerandcafé op 12 januari 2011

Publicatiedatum: 4 januari 2011

Iedereen uit Noordoostpolder, Steenwijkerland en Lemmer is van harte welkom om mee te praten over het gebied Zuyderzeerand. Meepraten kan tijdens het Zuyderzeerandcafé op woensdag 12 januari 2011 in de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest (Oosterringweg 34).

De initiatiefnemers van de gebiedsverkenning Zuyderzeerand vinden het belangrijk dat het nadenken over de ontwikkeling van de Zuyderzeerand niet alleen een verhaal van de overheid en deskundigen wordt. Daarom organiseren wij voor het eerst het Zuyderzeerandcafé. Een informele setting waarin bewoners, vertegenwoordigers van bedrijven, instellingen en betrokken overheden de gelegenheid hebben om met elkaar `te kauwen' op de vragen die nu voorliggen.

Onderwerpen

De onderwerpen die aan bod komen zijn: landbouw, recreatie, eventuele vaarverbinding, kennisindustrie en de rol van inwoners, bedrijven en overheid. Mensen kunnen zich aanmelden voor deze bijeenkomst via de link aan de rechterkant. De gemeenten Noordoostpolder, Steenwijkerland en Lemsterland en de provincie Flevoland hebben daarom besloten samen te onderzoeken hoe de Zuyderzeerand zich verder kan ontwikkelen tot een sterke en vitale regio.