Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 12-01-2011

Beschonken bestuurder voor vierde maal gesnapt

BERGEN OP ZOOM: De politie hield woensdag even voor 03.00 uur een 25-jarige man uit Bergen op Zoom aan voor rijden onder invloed. De agenten zagen dat de man bij de Burgemeester Stulemeijerlaan met hoge snelheid door de bocht ging. Toen de man zijn auto parkeerde werd hij aangesproken en roken de agenten onmiddellijk een alcohollucht. De man werd meegenomen naar het politiebureau, waar uit een ademanalyse een uitslag van 620 ug/l kwam. Ook bleek dat de man al drie keer eerder was aangehouden voor rijden onder invloed in de afgelopen 3,5 jaar. Het rijbewijs van de verdachte is ingevorderd en de man kreeg een rijverbod van 7 uur. De bestuurder verklaarde tijdens verhoor slechts twee biertjes te hebben gedronken. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed.

Twee aanhoudingen voor autodiefstal

BOSSCHENHOOFD/ROOSENDAAL/ROTTERDAM: De politie hield gisteren en vandaag twee verdachten aan voor autodiefstal. Het gaat om een auto die eind december werd weggenomen aan de Roosendaalsebaan in Bosschenhoofd. De auto was niet afgesloten op het moment van de diefstal en de eigenaar had in zijn haast de sleutels in de auto laten liggen. Toen hij korte tijd later terugkeerde was de auto weg. De man deed aangifte bij de politie.
Maandag werd in Rotterdam een 23-jarige man uit Etten-Leur aangehouden in het bezit van de gestolen auto. De man had ook een rugzak met inbrekersgereedschap en verdovende middelen bij zich. De auto en de rugzak met inhoud zijn in beslag genomen. De verdachte verklaarde de auto samen met de 28-jarige verdachte uit Roosendaal te hebben weggenomen. Deze werd vervolgens dinsdag aangehouden. De man ontkende enige betrokkenheid bij de diefstal. De beide verdachten zijn in verzekering gesteld.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 12-01-2011 16:59 | © Regio Midden en West Brabant |