Avelon opent Belgische vestiging


's-Hertogenbosch, 20110112 -- Avelon heeft per 1 januari 2011 een kantoor in België geopend om haar Belgische en Luxemburgse klanten beter te bedienen. Om dit expliciet uit te dragen zal Avelon in België en Luxemburg opereren onder de naam "Avelon BeLux". Avelon is SAP Special Expertise Partner en specialist op het gebied van procesoptimalisatie binnen SAP. In Nederland heeft Avelon de afgelopen 10 jaar een brede, gedifferentieerde en internationale klantenkring opgebouwd.

Lokaal in België en Luxemburg  opereren stelt  ons in staat  beter in te spelen op de behoeften van onze klanten. Daarnaast is kennisuitwisseling tussen beide vestigingen geborgd, zodat de klanten in beide markten zullen profiteren. Een duidelijke win-win situatie.

Pascal Decock, Manager bij Avelon BeLux: "Process Effectiveness vormt de basis van de dienstverlening die Avelon en Avelon BeLux levert. Avelon  staat niet alleen voor het verbeteren van processen maar ook voor het vertalen van deze processen naar de specifieke bedrijfsdoelstellingen zodat deze op een gecontroleerde manier ondersteund worden. Met deze expansie kunnen wij onze klanten directer en beter internationaal ondersteunen."

Richard Schot, Manager bij Avelon: "Wij zijn er van overtuigd dat wij onze klanten via de nieuwe vestiging meerwaarde kunnen leveren. Daarnaast zal het delen van kennis en ervaring van nut zijn bij toekomstige projecten, waardoor we onze gezamenlijke meerwaarde ook in een internationale setting verder vorm kunnen geven."


Over Avelon


Avelon B.V. richt zich volledig op procesoptimalisatie door de inzet van diverse tools waaronder SAP Workflow, SAP NetWeaver BPM en andere BPM tools. SAP Workflow en NetWeaver BPM zijn een succesvol hulpmiddel bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen, doordat op eenvoudige wijze complexe bedrijfsprocessen zijn te modelleren. Op basis van ervaring en `best practices' heeft Avelon oplossingen ontwikkeld waardoor snelle implementaties mogelijk zijn. Naast SAP Workflow richt Avelon zich ook op zaken als SAP DMS, SAP Folders Management (voorheen bekend als SAP Records Management), Adobe Interactieve Formulieren, SAP Invoice Management (SIM), SAP NetWeaver BPM en Scanning / OCR.

De consultants van Avelon beschikken allen over grondige kennis van de technische architectuur. Daarnaast hebben zij ook de noodzakelijke proceskennis opgebouwd en ervaringen opgedaan met verandertrajecten. Juist deze combinatie van kennis en vaardigheden maakt de werkwijze van Avelon succesvol. Daarnaast is het succes  te danken aan diverse samenwerkingsverbanden, waaronder die met SAP en OpenText.



Contact:

Avelon | Bruistensingel 154
5232 AC 's-Hertogenbosch
www.avelon.nl
073-640.82.75


Avelon BeLux
Hellestraat 205A
9190 Stekene
België
www.avelon.be
03-336.32.23