Ingezonden persbericht



Win een reis naar Kenia-actie geslaagd van start op de Vakantiebeurs

Reeuwijk, 12 januari 2011 - Vandaag is de Vakantiebeurs geopend; dé kans om de stand van Kenia te bezoeken voor een unieke foto-actie waar een reis naar Kenia te winnen valt. Gisteren mochten partners uit de reisbranche de actie aftrappen.

Gisteren was de Dutch Tourism Expo (Vakantiebeurs Vakdag), vanaf vandaag tot en met zondag is het mogelijk voor consumenten om Kenia te bezoeken in de Verre Bestemmingen hal 1, standnummer D100. Er zijn twee echte Maasai overgekomen vanuit Kenia, waarmee de consument op de foto mag. De Maasai zijn één van de stammen van Kenia, uit het welbekende Masai Mara National Park. De foto's worden gestoken in een ansichtkaart met de look&feel van Kenia, zodat men de foto direct mee naar huis kan nemen. Bovendien staat er een unieke wincode op de achterzijde vermeld, waarmee de consument op de website www.magicalkenya.nl kans maakt op een 14-daagse reis naar Kenia, aangeboden door Africa Miracles (www.africamiracles.nl). Per vliegtuig van Ethiopian Airlines naar Nairobi, een privé safari in de parken Amboseli, Tsavo West, Tsavo East en vervolgens een verblijf aan de parelwitte zandstranden in het Leopard Beach Resort. Een kans om de Maasai in het echt te zien: in hun natuurlijke habitat, zorgzaam voor hun vee, traditioneel dansend wat ook wel bekend staat als het hoge springen én de Big 5 ligt op de loer.

Over Kenia

Kenia, gelegen aan de oostkust van Afrika is het thuis van 'the Big Five'; olifant, neushoorn, leeuw, buffel en luipaard én het land van de bijzondere stammen, zoals de Maasai en de Samburu die nog altijd hun eeuwenoude tradities in stand houden. Ook biedt Kenia met haar prachtige kuststrook, kleurrijke tropische onderwaterwereld en warme Indische Oceaan alle ingrediënten voor een luxe strandvakantie. Vanuit Nederland en België worden verschillende vluchten aangeboden die binnen ongeveer 9 uur vliegen de hoofdstad Nairobi en tweede grote stad Mombasa bereiken. Kijk voor meer informatie over Kenia op http://www.magicalkenya.nl.

###

Noot voor redacties

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht