Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Wat is er gedaan en wat moet er gebeuren? Praat weer mee over Bloemhof!

In september en oktober 2010 waren er verschillende bewonersavonden in Bloemhof. Hierbij gingen stadsmarinier Jur Verbeek en gebiedsregisseur Xenia Heemskerk in gesprek met bewoners en ondernemers. Wij willen u uitnodigen om aanwezig te zijn bij één van de twee vervolgbijeenkomsten.

Wat vooraf ging
De bijeenkomsten in september en oktober waren vooral bedoeld om kennis met elkaar te maken. Daarnaast werd een analyse van Bloemhof gepresenteerd. Hierbij is de aanwezigen gevraagd of zij het hiermee eens waren. Ook werd hen gevraagd aan te geven waar extra aandacht en inzet nodig is in de wijk.

Terugkoppeling
Inmiddels zijn we enkele maanden verder. Tijdens twee vervolgbijeenkomsten in januari 2011 willen de stadsmarinier en gebiedsregisseur graag weer met u in gesprek en vertellen zij wat inmiddels is uitgevoerd en wat er nog staat te gebeuren in uw wijk. Verder willen zij met u dieper ingaan op eventuele overlast die u ervaart en samen op zoek gaan naar oplossingen. Wij hebben u hier dus hard bij nodig!

Datum Tijd Locatie

13 januari 2011 19.00 - 21.30 uur Buurthuis Irene, Oudelandstraat 75

20 januari 2011 19.00 - 21.30 uur Bewonersorganisatie Bloemhof, Lange Hilleweg 59

Wij hopen u allemaal te spreken op één van de bijeenkomsten! Alleen samen kunnen we komen tot een veilige, gezellige en leuke wijk.