Politie Utrecht

Persberichten Utrecht stad, 11.00 uur

Utrecht, 13-01-2011

Drie mannen aangehouden

UTRECHT Woensdagmiddag werd ingebroken in een woning aan de Mauritslaan. Dankzij een oplettende getuige konden agenten 3 mannen aanhouden.

Rond 13.30 uur kwam een melding van een mogelijke inbraak op de Mauritslaan binnen. Een getuige zag dat een aantal mannen zich verdacht ophield rondom de woning. Agenten zochten in de omgeving. Zij troffen op de Dompelaar drie mannen van 19 en 21 jaar uit IJsselstein en De Meern aan. In de auto waar de mannen in reden lagen onder andere inbrekerswerktuig en een laptop. De mannen zijn aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Aanrijding letsel

UTRECHT Woensdagochtend reed een man met zijn auto tegen een boom. Hij raakte hierbij zwaar gewond.

Rond 07.45 uur kwamen agenten ter plaatse op de Cervanteslaan. Hier was een 23-jarige man uit Utrecht, nog door onbekende oorzaak tegen een boom aan gereden. De man was bij kennis, maar klaagde over pijn in zijn armen, benen en borst. De brandweer moest ter plaatse komen om het slachtoffer uit zijn benarde positie te verlossen. De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.