Gemeente Binnenmaas

Bewonersavond Gemeente Binnenmaas 12 januari 2011

13 januari 2011

Woensdagavond is er een bewonersbijeenkomst geweest in s-Gravendeel voor de bewoners van Schenkeldijk, 's-Gravendeel, Puttershoek en Maasdam. Bewoners werden geïnformeerd over de gevolgen van de brand in Moerdijk. 470 bewoners hebben deze bijeenkomst bezocht.

Er waren vele vragen en emoties. Na een brand als deze is dat heel begrijpelijk. Het is belangrijk dat wij daar met elkaar over spreken en onze zorgen delen. Wij hebben de grote opkomst op prijs gesteld en de vele vragen enorm gewaardeerd. Op dit moment zijn wij bezig om die vragen te verzamelen en te beantwoorden. Deze antwoorden krijgt u per mail toegestuurd als u uw mailadres heeft achter gelaten en per post wanneer u geen mailadres heeft achter gelaten. Uiteraard zullen ze ook via de website van de gemeente beschikbaar worden gesteld.

Het is goed dat veel mensen naar de bewonersavond zijn gekomen. Uw vragen zijn van het grootste belang om de juiste antwoorden te kunnen geven. Wij vragen u langs deze weg om die vragen te blijven stellen!