Opsporingsbericht: Poging tot ontvoering te VEZIN

13/01/2011 14:02

Federale Politie - Police Federale

De politie vraagt, op verzoek van de procureur des Konings van Namur (Namen), om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

De politie en het parket van Namur (Namen) zouden graag de man willen kennen die op 29 december 2010 een jonge vrouw wilde ontvoeren in Vezin, deelgemeente van

Andenne. Die woensdagavond, om kwart over 8, werd aan het kruispunt van de « rue des Priesses » en de « rue de la Colline » een jonge vrouw aangesproken door de bestuurder van een rode FIAT 500. Hij vroeg haar om in te stappen. Toen de jonge vrouw weigerde, stapte de man uit zijn wagen en greep hij de vrouw bij de polsen om haar te dwingen in te stappen.

Het slachtoffer kon zich losmaken en wegvluchten.

(robotfoto)

Er werd een robotfoto gemaakt van de dader. Het gaat om een jonge, magere man van het Europese type, rond de 20 jaar oud en ongeveer 1m80 lang. Hij heeft kortgeknipt donker haar met piekjes. Hij droeg een witte T-shirt met korte mouwen met het opspchrift « G STAR » op de voorkant, een donkerblauwe jeansbroek en witte schoenen.

(foto voertuig)

De jongeman reed met een rode FIAT 500 met een Belgische nummerplaat waarin de letter « B » voorkomt. Aan de achteruitkijkspiegel hing een rozenkrans.

Meent u de man de (her)kennen of weet u meer over de feiten, gelieve dan contact op te nemen met de politie. Tips zijn welkom via 0800 91.119 of via opsporingen@politie.be

Dit opsporingsbericht staat online op de website van de politie.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel