NCRV

Altijd Wat: Extra aflevering `Nog een jaar te leven'

Ingezonden door NCRV op 12 januari, 2011 - 15:38 Uitzenddatum:
vrijdag, 14 januari, 2011 - 20:55
Zender:
Nederland 2

In het NCRV-programma Altijd Wat zit vrijdag schrijfster Naema Tahir als opiniemaker aan tafel bij Ghislaine Plag. Zij geeft haar visie op de volgende reportages en onderwerpen:

Een extra aflevering van de serie Nog een jaar te leven. De eerste aflevering, vorige week, leidde tot een verhitte discussie op het forum van de website van Altijd Wat en op Twitter. `Nog een jaar te leven' volgt drie deelnemers aan een project waarbij mensen leven alsof het hun laatste jaar is. Altijd Wat gaat vrijdag in op de soms heftige reacties naar aanleiding van de vorige uitzending.

Las Vegas heeft er een nieuwe attractie bij: gokken op de inhoud en de waarde van opslagruimtes vol met huisraad, achtergelaten door mensen die door de economische crisis alles hebben verloren. In de stad die gelukszoekers van over de hele wereld trekt, lijkt het geluk voor een toenemende groep inwoners nu ver te zoeken. Achter de glitter en glamour bestaat een wereld die de Amerikanen liever niet tonen. Altijd Wat kijkt achter de façade van Las Vegas.

Verder in Altijd Wat: de verschillen in rijkdom in de Verenigde Staten, de prijzenslag tussen de supermarkten en Roxane Knetemann over haar vader, wielrenner Gerrie Knetemann, die in 2004 aan een hartstilstand overleed.

Programma:
Altijd Wat
Presentator:
Ghislaine Plag
Website:
Alltijd Wat: Nog een jaar te leven
Meer informatie:

NCRV Communicatie, Marielle Groenendijk marielle.groenendijk@ncrv.nl, telefoon 035 - 671 9466

* ""