Coty Prestige kondigt samenwerking aan met Paul Walker

14/01/2011 09:02

PR Newswire

PARIS, January 14, 2011 /PRNewswire/ -- Coty Prestige, een divisie van Coty Inc, kondigt vandaag aan dat de samenwerking met Paul Walker getekend is. De acteur wordt het nieuwe gezicht van Davidoff Cool Water in de geurcampagne die wereldwijd vanaf juli 2011 gelanceerd wordt.

Voor het zien van de Multimedia News Release, klik hier:

http://multivu.prnewswire.com/mnr/prne/cotydavidoff/47576/

Deze Amerikaanse acteur veroverde Hollywood met zijn rol als Brian O'Connor in "The Fast and the Furious" films, en toont zijn liefde voor acteren in actiefilms zoals Clint Eastwood's "Flags of Our Fathers", "Eight Below", "Joy Ride" en "Takers". Zijn volgende film is "Fast Five" die dit voorjaar gereleased wordt en waarin Vin Diesel zijn tegenspeler is.

Paul staat bekend om zijn passie voor de oceaan en het behoud ervan, surfen, duiken en heeft oceanologie gestudeerd. Dat hij zich comfortabel voelt in water demonstreerde hij in de film "Into the Blue" met Jessica Alba. Paul benadrukt zijn commitment en het behoud van de oceaan door zijn betrokkenheid bij de National Geographic Channel documentaires "Expedition Great White," een expeditie die de migratiepatronen van de grote, witte haai bestudeert.

Met de samenwerking met Coty doet Paul Walker zijn intrede in de geurenmarkt.

"Ik ben zeer betrokken bij de oceaan en Davidoff Cool Water is de verwezenlijking van de geur van de oceaan. Ik ben dan ook vereerd dat ik het nieuwe gezicht van de campagne zal zijn."

"Paul Walker is een voor de hand liggende keuze om Davidoff Cool Water te representeren. Hij is de juiste belichaming van de waarden van deze legendarische geur. Niet alleen vanwege zijn persoonlijke commitment voor de oceaan en alles wat daarmee te maken heeft, maar ook vanwege zijn intense vitaliteit, krachtige mannelijke persoonlijkheid en "coole" houding, die hem karakteriseert", aldus Fracoise Mariez, Senior Vice President International European Marketing Licenses van Coty Prestige.

De overeenkomst behelst een wereldwijde samenwerking. Vanaf juli 2011 zal deze sexy en "coole" acteur te zien zijn in TV commercials en advertenties als gezicht van Davidoff Cool Water.

Over Coty Inc.

Coty Inc. werd in 1904 in Parijs opgericht door François Coty, die gezien wordt als de grondlegger van de moderne geurenindustrie. Tegenwoordig is Coty Inc. 's werelds grootste firma op het gebied van geuren en een erkend leider op het gebied van cosmetica met een jaarlijkse netto omzet van 4 miljard dollar. Gedreven door onder-nemingsgeest, passie, innovatie en creativiteit heeft Coty Inc. een ongeëvenaard portfolio ontwikkeld van belangrijke merken die ze wereldwijd in 90 marktgebieden aan de consument levert.

Het Coty Prestige merkenportfolio wordt gedistribueerd middels prestige en ultra-prestige winkels en omvat Balenciaga, Bottega Veneta, Calvin Klein, Cerruti, Chloé, Chopard, Davidoff, Jennifer Lopez, Jette Joop, Jil Sander, JOOP!, Karl Lagerfeld, Kenneth Cole*, L.A.M.B. fragrance by Gwen Stefani, La Voic by Renée Fleming*, Lancaster, Marc Jacobs, Nikos, Sarah Jessica Parker, Vera Wang*, Vivienne Westwood en Wolfgang Joop.


* niet verkrijgbaar in de Benelux

Het Coty Beauty merkenportfolio wordt breeder gedistribueerd en omvat adidas, ASTOR*, Baby Phat*, Beyoncé Knowles, Celine Dion, Chupa Chups*, David and Victoria Beckham, Esprit, Exclamation*, Faith Hill*, GUESS, Halle Berry, Jovan*, Kate Moss, Kylie Minogue, La Cross*, Lady Gaga, Miss Sporty, Nautica*, N.Y.C. New York Color, Pierre Cardin, Playboy, Rimmel, Sally Hansen, Stetson*, Tim McGraw* en Tonino Lamborghini.


* niet verkrijgbaar in de Benelux

Coty en Puig Fashion and Beauty S.A. hebben een strategische samenwerking voor de distributie van de parfumlijnen van Nina Ricci, Carolina Herrera, Prada, Paco Rabanne en Antonio Banderas in de Verenigde Staten en Canada.

Bezoek voor aanvullende informatie over Coty Inc. onze website http://www.coty.com.

Coty Prestige press contact:

Daphne Knijpinga, PR Manager & Anja Roskam, PR / Training Manager

Oudeweg 147 - 2031 CC Haarlem

Postbus 2340 - 2002 CH Haarlem

Tel: +31-23-23-02-345-of-355

Fax: +31-23-230-23-28

E-mail: daphne_knijpinga@cotyinc.com or

anja_roskam@cotyinc.com

Coty Benelux

Oude Weg 147

2031 CC Haarlem

NETHERLANDS

+31-23-230-23-00

Coty SAS

CONTACT: Coty Prestige press contact: Daphne Knijpinga & Anja Roskam,Oudeweg 147 - 2031 CC Haarlem, Postbus 2340 - 2002 CH Haarlem, Tel:+31-23-23-02-345-of-355, Fax: +31-23-230-23-28, E-mail:daphne_knijpinga@cotyinc.com or anja_roskam@cotyinc.com






-