RTL Group

Vrijdag de vier finalisten 'The Voice Of Holland' bekend

Na een veel besproken en zeer goed bekeken reeks, wordt vrijdag 14 januari bekend welke vier talenten in de finale staan van de RTL 4-talentshow 'The voice of Holland'. Elke coach - VanVelzen, Angela Groothuizen, Jeroen van der Boom en Nick & Simon - gaat met één kandidaat door na de finale. Welke vier deelnemers strijden straks voor de volle winst?

Aanstaande vrijdag start 'The voice of Holland LIVE' met acht kandidaten, twee per team: Jennifer Ewbank en Pearl Jozefzoon van Nick & Simon, Shary-an Nivillac en Kim de Boer van Angela Groothuizen, Leonie Meijer en Anne Hoogendoorn van Jeroen van der Boom en Ben Saunders en Esther Nijhove van VanVelzen.

Allemaal treden ze solo op en in een duet. Het publiek belt of smst vervolgens wie men door wil naar de finale. De coaches moeten hun keuzes ook op deze optredens baseren, niet meer op een singoff. Een combinatie van beide uitslagen bepaalt in 'The voice of Holland - The Results' wie van welk team in de finale mag aantreden.

Aan het eind van de resultshow laten de vier finalisten hun eigen single horen. Deze is - net als de tracks uit de eerdere uitzendingen - per direct te downloaden via thevoiceofholland.com en iTunes. Ditmaal telt naast het aantal publieksstemmen ook het aantal downloads mee voor de uitslag van de eerstvolgende show, de grote finale op vrijdag 21 januari.

Jan Smit geeft vrijdag een gastoptreden en Martijn Krabbé, Wendy van Dijk en Winston Gerschtanowitz presenteren weer 'The voice of Holland LIVE'.

Uitzending: RTL 4, vrijdag 14 januari tussen 20.30 en 22.30 uur en tussen 23.05 en 23.35 uur (results).

Website: www.thevoiceofholland.com

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RTL Nederland, Jaap Paulsen, via tel: 035 - 6718879 of email jaap.paulsen@rtl.nl. Ook kun u onze website www.rtl.nl/pers bezoeken.