Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie

Hilversum, 11-01-2011

Televisie
VAN DUIN OP Z'N BEST
Uitzending vrijdag 14 januari
Nederland 1 - 21.30 uur

LACHEN MET VAN DUIN OP DE VRIJDAGAVOND

Vanaf vrijdag 14 januari zijn nieuwe afleveringen te zien van VAN DUIN OP Z'N BEST. Het succesvolle TROS-programma met in de hoofdrol raskomiek André van Duin staat ook nu weer garant voor een avondje onbekommerd lachen met nostalgische humor.

Mijnheer Wijdbeens neemt in de aflevering a.s. vrijdag de presentatie van Koffietijd over van Quinty Trustfull en is eenmalig co-host van Loretta Schrijver. Mijnheer Wijdbeens vraagt Loretta naar haar favoriete fragment van Van Duin en zonder een moment te twijfelen, roept ze 'De 1-2-3 show'. In deze hilarische sketch vervullen André van Duin en Hans Otjes de rol van (eeneiige) tweelingbroers Kees & Koos die meedoen aan de show. Aan quizmaster Frans van Dusschoten de uitdaging om het spel in goede banen te leiden en dit blijkt niet eenvoudig met deze bijzondere deelnemers... Mijnheer Wijdbeens neemt ook nog even een kijkje in de kleedkamer waar Loretta's hond Flip zit te wachten tot zijn baasje klaar is. Flip blijkt nl. een studioverbod te hebben omdat hij 'te veel aandacht opeist'...

Verder kruipt Van Duin in de huid van Elvis Presley, schrijft hij als meneer De Bok een brief naar de vakantieman en drijft hij Frans van Dusschoten tot wanhoop in zijn rol als amateuristische slager.

VAN DUIN OP Z'N BEST is om de week te zien bij de TROS, vrijdag 21.30 uur Nederland 1.

Voor meer informatie: www.tros.nl/vanduin