RTL Group

Speciale 'TVOH'-uitzending 'Life 4 You' trapt finale week af

Zondag 16 januari trapt het RTL 4-programma 'Life 4 You' de finaleweek van 'The voice of Holland' af met een uitzending die nagenoeg geheel in het teken staat van de populaire talentshow. Alle vier de finalisten komen langs en lichten samen met hun coaches - VanVelzen, Jeroen van der Boom, Angela Groothuizen en Nick & Simon - hun strategie toe hoe ze denken te gaan winnen. Ook treden ze op met hun eigen single, waarvan het aantal downloads samen met de publieksstemmen meetelt voor de einduitslag in de finale van 'The voice of Holland'. Het presentatietrio - Martijn Krabbé, Wendy van Dijk en Winston Gerschtanowitz - komt ook langs bij Carlo Boszhard & Irene Moors, evenals John de Mol, de bedenker van het programma. Zelfs de gastartiest uit de halve finale van 'The voice of Holland', Jan Smit, is te gast. Hij laat tevens zijn nieuwe single horen.

De finale van The voice of Holland is vrijdag 21 januari.

Uitzending: RTL 4, zondag 16 januari, tussen 17.25 en 19.20 uur (tussen 18.00 en 18.10 uur onderbroken door het 'RTL Nieuws')

Website: www.life4you.nl

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RTL Nederland, Jaap Paulsen, via tel: 035 - 6718879 of email jaap.paulsen@rtl.nl. Ook kun u onze website www.rtl.nl/pers bezoeken.