Gemeente Schagen

Prijsvraag over wonen wanneer u ouder wordt

Hoe wilt u wonen wanneer u ouder wordt?
In de toekomst zullen steeds meer mensen die ouder worden en behoefte hebben aan zorg en welzijn thuis blijven wonen. Niet altijd zijn de huidige woningen hiervoor geschikt. Om hiervoor nieuwe ideeën op te doen wordt er op 24 maart 2011 in Schagen een inspiratiedag georganiseerd rond het thema ouder worden en wonen. Iedereen is hiervoor hartelijk welkom.

Wij ontvangen graag uw ideeën over wonen in de toekomst en ouder worden. Tevens vragen wij u uw idee op een creatieve manier te presenteren: via een tekening, maquette, of andere manieren van presentatie.

Zowel de originaliteit van het idee als de presentatie tellen mee bij de boordeling van de inzending. Er wordt een selectie gemaakt en de beste inzendingen worden in de week voorafgaand aan 24 maart 2011 tentoongesteld in het gemeentehuis.

Op donderdagmiddag 24 maart 2011 zullen we uit alle inzenders het beste idee kiezen en de maker belonen met een leuke prijs.

U kunt uw inzending vooraf aanmelden bij onderstaande contactpersonen. Vervolgens kan het na afspraak worden ingeleverd bij Loket Schagen voor 10 maart 2011.

De inspiratiedag wordt georganiseerd door de Woonadviesgroep (WAG) en Wonen Plus Welzijn en mede gefinancierd door de gemeente Schagen.

Hebt u vragen rond deze prijsvraag dan kunt u contact opnemen met Eugeen Hoekstra (telefoon 0224-216842), Linda de Reus (0224-214637) of mailen naar
wag-schagen@planet.nl