Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 16-01-2011

Drukke horecadienst in Breda met twaalf arrestaties en steekincident

BREDA: Het was een erg drukke horecadienst, in de nacht van zaterdag op zondag. Vanaf het begin van de stapavond was het druk, maar gemoedelijk en gezellig. Vanaf 02.30 uur sloeg de sfeer snel om en ontstonden er diverse opstootjes en vechtpartijen. Agenten waren genoodzaakt twaalf stappers aan te houden. In vijf gevallen ging het om mishandeling, waarvan twee personen in aanmerking komen voor een Weekendje Weg. Ook werden stappers aangehouden voor niet opvolgen van bevel of vordering, belediging en het niet laten zien van een ID-bewijs.

De stapavond werd nog verder ontsierd door een steekincident in het Valkenberg. Een 18-jarige man uit Terheijden werd zondagmorgen rond 03.45 uur tijdens een handgemeen met enkele jongens kennelijk zonder reden in zijn onderarm gestoken en liep daarbij een slagaderlijke bloeding op. De man is naar het ziekenhuis gebracht en daar geopereerd. Agenten hebben de vrienden van het slachtoffer gehoord en in de omgeving uitgekeken naar de verdachten, maar hen niet meer gevonden.

Fietser aangereden: automobilist uit Roosendaal onder invloed

BREDA: Een 22-jarige man uit Delft is zondagmorgen gewond geraakt bij een verkeersongeval. Hij fietste kort voor 00.30 uur met een groepje vrienden naar de stad en stak de Julianalaan over toen hij werd aangereden door een auto, bestuurd door een 21-jarige man uit
Roosendaal. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De automobilist moest blazen, bleek onder invloed en werd gearresteerd. Hij scoorde 165 ug/l, terwijl voor hem als beginnend bestuurder maximaal 88 ug/l is toegestaan. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 16-01-2011 12:43 | © Regio Midden en West Brabant |