Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 13.05 uur

Utrecht , 16-01-2011

Rijbewijs inleveren BAARN- Een 56-jarige man uit Baarn moest zondagmorgen zijn rijbewijs inleveren omdat hij onder invloed in de auto reed.

Omstreeks 03.30 uur hielden agenten de man staande tijdens een alcoholcontrole. De man bleek te veel gedronken te hebben. Op het politiebureau was de uitslag van de ademanalyse 600 ug/l. De man kreeg een rijverbod van 6 uur en moest zijn rijbewijs inleveren. De auto van de man bleek niet verzekerd. Hij bleek nog een andere boete te hebben openstaan.

Oog in oog met inbreker SOEST- Een bewoner van een woning aan de Foekenlaan stond vrijdagochtend oog in oog met een inbreker.

Omstreeks 11.45 uur kreeg de politie een melding van een bewoner dat hij oog in oog had gestaan met een inbreker die er vervolgens vandoor was gegaan richting het station. Er was aanzienlijke schade aan de achterkant van de woning. Meerdere eenheden hebben de omgeving uitgekamd, maar er werd niemand meer aangetroffen.

Signalement van de dader: Man, ongeveer 30 jaar, lichtgetinte huidskleur, 1.90-2.00 m, breed postuur, donker gekleed, zwarte muts op zijn hoofd, donkere schoenen.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie van district Eemland noord via 0900- 88 44 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-70 00.