Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 16-01-2011

Politie start onderzoek naar vermoedelijke zedenzaak in Oosterhout

OOSTERHOUT: De politie is een onderzoek gestart naar een vermoedelijke zedenzaak. Een 23-jarige man uit Wijk bij Duurstede heeft verklaard dat bij hem in de nacht van zaterdag op zondag in een woning in Oosterhout tegen zijn wil seksuele handelingen zijn verricht. Ook zou hij gedrogeerd zijn. Uiteindelijk wist het slachtoffer te ontkomen in zijn auto en seinde de politie in. De verdachte, een 23-jarige Oosterhouter reed hem achterna. Uiteindelijk kon de Oosterhouter langs de A27 bij Nieuwendijk door agenten worden aangehouden. Hij is voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Beide mannen hadden elkaar leren kennen via Internet.

Agenten houden twee lastige stappers aan in Oosterhoutse binnenstad

OOSTERHOUT: Agenten hebben tijdens het horecatoezicht in de nacht van zaterdag op zondag twee aanhoudingen verricht in het uitgaansgebied in Oosterhout. In twee afzonderlijke gevallen werden een 19-jarige man uit Oosterhout en een 19-jarige vrouw uit Oosterhout aangehouden wegens het niet opvolgen van bevel of vordering. Agenten vroegen hen nadrukkelijk het centrum te verlaten, maar daaraan gaven ze geen gehoor. De verdachten zijn na verhoor met een proces-verbaal heengezonden.

Automobilist uit Wijk en Aalburg raakt rijbewijs kwijt na dronken rijden

GEERTRUIDENBERG: Bij een controle op het Plantsoen is zaterdagavond kort voor 24.00 uur een 32-jarige automobilist uit Wijk en Aalburg tegen de lamp gelopen. De man bleek behoorlijk onder invloed van alcohol. Hij blies 665 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. Bij waarden hoger dan 570 ug/l wordt het rijbewijs ingetrokken, dus ook in dit geval. Tegen de bestuurder wordt proces-verbaal opgemaakt.

Oosterhouter (20) verdacht van woninginbraak

OOSTERHOUT: De politie heeft zondagmorgen rond 00.15 uur op de Nieuwstraat een 20-jarige Oosterhouter gearresteerd. Hij voldeed aan het signalement dat een getuige kort daarvoor had doorgegeven. De man zag twee jongens over een schutting van een woning aan de Van
Liedekerkestraat klimmen en hoorde dat een ruit werd ingegooid. Vervolgens belde hij de politie. De verdachte is voor verder onderzoek in verzekering gesteld op het bureau.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 16-01-2011 14:26 | © Regio Midden en West Brabant |