KNHS

Rabobank hoofsponsor FEI Europese Kampioenschappen Dressuur 2011


16 januari 2011


Rabobank onderschrijft belang van EK dressuur voor de hippische sport Rotterdam, 15 januari 2011 Zaterdag is op het terrein in het Kralingse Bos, waar van 17 t/m 21 augustus as. de FEI Europese Kampioenschappen Dressuur gehouden zullen worden, de sponsorovereenkomst met de Rabobank Nederland ondertekend door Heleen Crielaard. Rabobank wordt hiermee hoofdsponsor van het EK Dressuur. Tevens werd de verlenging van het Legacy Partner contract met het CHIO Rotterdam door directievoorzitter van de Rabobank Rotterdam, Coert Beerman en Heleen Crielaard, getekend.

Voor de Rabobank, als hoofdsponsor van de KNHS, is het heel logisch om ook het EK Dressuur te omarmen. We dragen de topsport, maar ook de talentontwikkeling een warm hart toe en laten graag alle paardensportliefhebbers genieten van een mooi topsportevenement. aldus Heleen Crielaard, hoofd sponsoring Rabobank.

Het is fantastisch om maar liefst twee contracten te mogen tekenen vandaag, zegt Frans Lavooij voorzitter van het bestuur van het CHIO Rotterdam dat dit jaar ook een belangrijke rol speelt bij de realisatie van de FEI Europese Kampioenschappen Dressuur 2011. We hebben partners als de Rabobank nodig om onze wereldwijde positie in de hippische wereld te handhaven maar ook om sporters in de breedtesport een kans te geven hun talenten verder te ontwikkelen.

Over het EK Dressuur 2011:
De Europese Kampioenschappen zullen de beste Europese dressuurcombinaties naar Rotterdam brengen. Ook is het evenement een platform voor de dressuurwereld om de paardensport breed onder de aandacht van de samenleving te krijgen. Dat gebeurt via cursussen, workshops etc. die voor en tijdens de kampioenschappen zullen plaatsvinden. Het evenement komt tot stand door samenwerking van de KNHS, de Gemeente Rotterdam, Rotterdam Topsport en het CHIO Rotterdam.

FEI Europese Kampioenschappen Dressuur 2011 van 17 t/m 21 augustus 2011