Managementwisselingen bij OPTA


* Publicatiedatum 17-01-2011

* Soort Pers- en nieuwsberichten

Per 1 februari aanstaande zijn er diverse managementwisselingen bij OPTA. Wegens het vertrek van Daphne Braal, hoofd afdeling Consument, Nummers en Bestuur (CNB) wordt Remko Bos benoemd tot hoofd van deze afdeling. Remko Bos is momenteel hoofd van de afdeling Markten en sinds 2000 werkzaam bij OPTA. Hij is in verschillende functies werkzaam geweest op het gebied van strategie, netwerktoegang en concurrentievraagstukken. Vanuit zijn nieuwe positie zal hij zich onder andere gaan bezighouden met de voorgenomen samenvoeging van OPTA, de Consumentenautoriteit en de Nederlandse Mededingingsautoriteit.

Remko Bos zal CNB samen met Daan Molenaar, Elbert Jan van Veldhuizen en Evert Jan Hummelen gaan leiden. Evert Jan Hummelen is per 1 februari benoemd tot derde plaatsvervangend hoofd van deze afdeling. Hij is reeds werkzaam bij de afdeling CNB als programmacoördinator consumententoezicht. Met zijn aanstelling is het managementteam voor de afdeling CNB weer compleet.

Door de benoeming van Remko Bos is de positie voor hoofd afdeling Markten vrijgekomen. Deze wordt opgevuld door Johan Keetelaar, die sinds drie jaar plaatsvervangend hoofd van deze afdeling is. Tweede plaatsvervangend hoofd van deze afdeling is sinds juni vorig jaar Martijn Meijers. Voor de vervulling van de overige twee vacatures voor plaatsvervangend hoofd van deze afdeling loopt op dit moment een wervingsprocedure. Naar verwachting is dit in februari afgerond.