Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Tilburg

Tilburg, 17-01-2011

Vriend mishandelt vriendin

TILBURG - De politie heeft gisteravond in een woning in de wijk de Reeshof een 30-jarige man uit Heerlen aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 26-jarige Tilburgse vriendin te hebben mishandeld. De man is op het bureau ingesloten.

Agenten namen gisteravond tegen 22.00 uur poolshoogte na een ontvangen melding van huiselijk geweld. Bij de woning werden ze aangesproken door het slachtoffer. Ze vertelde dat ze tijdens een woordenwisseling met haar vriend meerdere keren met vlakke hand in het gezicht en tegen haar lichaam door hem geslagen was. Tijdens de mishandeling had hij haar woordelijk met de dood bedreigd. Agenten zagen krassen in haar nek en een zwelling in haar gezicht.

Tilburger gooit vriendin buiten

TILBURG - De politie heeft gisteravond in een woning in oud Noord een 43-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van huiselijk geweld. De man is op het bureau ingesloten.

Agenten reageerden op een melding die rond 20.45 uur binnen kwam. Buurtbewoners meldden dat er een ruzie in de woning en o0p straat was tussen een man en een vrouw. Enkele kinderen waren getuigen van het conflict. Ter plaatse spraken de agenten een 41-jarige vrouw. Ze vertelde dat er in de woning een conflict was tussen haar en haar 43-jarige vriend. Tijdens dat conflict zou ze aan haar haren naar buiten gesleurd zijn. Haar drie kinderen waren getuige van het voorval. De agenten zagen dat ze een bult op haar hoofd had, verwondingen aan haar hand en een blauwe verdikking onder haar linker oog. Ze wenste echter geen aangifte te doen. Agenten besloten ambtshalve de man, die op dat moment nog in de woning was, aan te houden.

Politie haalt drie beschonken bestuurders van de weg tijdens
alcoholcontrole

TILBURG - Tijdens een alcoholcontrole gistermiddag en avond heeft de politie drie automobilisten van de weg gehaald die verkeerden onder invloed van alcohol. Van een 40-jarige automobilist uit Tilburg werd het rijbewijs ingevorderd. Hij had 580 ug/l aan alcohol in zijn bloed. De controle vond plaats op de Hart van Brabantlaan. In totaal
passeerden 1134 voertuigen het controlepunt. Eén automobilist is aangehouden nadat tijdens controle bleek dat hij een openstaande boete had van 930 Euro. Hij is ingesloten.

Politie en brandweer rukken uit voor drie woningbranden

TILBURG - Politie en brandweer zijn gisteren tussen 17.30 uur en 21.30 uur drie keer uitgerukt voor een woningbrand. In alle gevallen was er geen sprake van brandstichting. Rond 17.30 uur ontving het personeel van de gemeenschappelijke meldkamer de melding van een keukenbrand in de Hoefakkerstraat. De 44-jarige bewoner en een andere aanwezige kregen door de rookontwikkeling problemen aan hun luchtwegen. Beiden zijn na een eerste onderzoek verwezen naar hun huisarts. Rond 20.45 uur ontstond er brand in een woning aan de Van Anrooijlaan. Een prullenbak had vlam gevat. Rond 21.30 uur rukte de brandweer uit voor een brand in de Hendrik de Keijserstraat. Door onbekende oorzaak ontstond daar brand op de zolderverdieping. Niemand raakte bij de laatste twee branden gewond.

auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 17-01-2011 13:59 | © Regio Midden en West Brabant |