George In der Maur Beterlopenwinkel beste bedrijf Utrecht 2010


Utrecht, 20110117 -- De uitreiking van de awards voor het 'Het beste bedrijf van Nederland' is een jaarlijks terugkerende gebeurtenis. Op 12 Januari jongstleden, mocht de George In der Maur beterlopenwinkel de prijs in ontvangst nemen. En zich daarmee gelukkig prijzen, als beste bedrijf van Utrecht (in de branche van kledingwinkels), volgens de bezoekers van allebedrijveninNederland.nl.

De site van Alle bedrijven in BV trekt maandelijks tienduizenden bezoekers. Voor de consument is het een prima medium om zich uit te spreken over een bedrijf. Hetzij lovend, hetzij negatief; iedereen kan door het schrijven van korte reviews zijn mening delen met de rest van Nederland, gewoon vanuit zijn eigen vertrouwde bureaustoel. Paul Tap is blij met de prijs: 'Je hebt een kwetsbare positie, omdat je als bedrijf geen invloed hebt op de reviews die klanten over je schrijven. Het is geen subjectieve boodschap van een reclamebureau, maar de klant zélf die het bedrijf kan onderwerpen aan felle kritiek, of juist
positief positioneren op de markt. We zijn onze klanten dankbaar dat dit laatste is gebeurd: zij zijn het die ons visitekaartje vormen'.

Wie de proef op de som neemt door de site te bezoeken, treft inderdaad lovende berichten. Zo schrijft een bewoonster uit Utrecht: 'Een plezierige winkel, waar voldoende tijd en aandacht is om je loopproblemen te tackelen. Er wordt goed geluisterd, en gestuurd naar de juiste oplossing. Het
resulteerde in prettig zittende schoenen'.
Wie denkt dat de Beterlopenwinkel op zijn lauweren gaat rusten nu zij de prijs in ontvangst heeft genomen, heeft het mis: 'Wij zien dit als een extra aansporing, om ons te blijven inzetten voor die mensen die hoge kwaliteit eisen van hun schoeisel', aldus bedrijfsleidster Kim Olde Riekerink.

De winkel is gevestigd in Groenekan (Utrecht). Wie bij haar binnenloopt, kan - naast het professioneel opgeleide personeel - kennismaken met een assortiment topmerken van modieuze comfortschoenen, zoals Think!, Vabeene en Footnotes. Maar ook is er een ruime keus voor de klant die op zoek is naar speciale pasvormschoenen (vanwege voet- of andere gezondsheidsklachten); hierbij kan men denken aan merken als Finn Comfort en Solidus.





Ingezonden persbericht