BNN

PERSBERICHT - Hilversum, 13 januari 2011
NIEUW TIJDSTIP VOOR DE MADIWODOVRIJDAGSHOW

PAUL VANUIT DE STUDIO EN FILEMON LIVE OP LOCATIE

Na een korte winterstop zijn Paul de Leeuw en Filemon Wesselink vanaf maandag weer iedere werkdag live te zien op 3 met de Madiwodovrijdagshow. Paul ontvangt dagelijks actuele gasten in de studio die hij het hemd van het lijf vraagt. En Filemon trekt iedere avond het land in en doet live verslag vanaf een locatie waar het op dat moment gebeurt. Het NOS Journaal op 3 krijgt een vaste plek in de late night talkshow, die daarom tien minuten eerder begint. De Madiwodovrijdagshow is vanaf maandag 17 januari iedere werkdag vanaf 21.50 uur te zien bij BNN/VARA op 3.

'Tijdens onze winterstop hebben we keihard gewerkt om de Madiwodo met frisse elementen te verrijken. We willen de leukste late night show van Nederland 3 worden! Fiel en ik zijn er klaar voor', aldus Paul.⤨ 'Ik heb ontzettend veel zin in mijn nieuwe rol in de Madiwodo. Elke avond ben ik live te zien op een plek in het land, van de brand in Moerdijk tot de rode loper van een galapremière. Ik ga op geheel eigen wijze mijn bijdrage leveren. Ik zie er enorm naar uit', zegt Filemon.

De Madiwodovrijdagshow brengt elke dag actuele gasten, amusement en een eigenzinnige blik op het nieuws. Vanaf maandag wordt de show muzikaal omlijst door een vaste vijfkoppige huisband. Op madiwodo.nl kunnen de kijkers weer iedere dag het nieuws 'ranken'. In de uitzending wordt de top vijf van het nieuws van de dag bekend gemaakt. Ook het YouTube-woord is terug van nooit weggeweest.