Medisch Centrum Alkmaar

publicatiedatum: 17 januari 2011

eervolle tweede en derde bij Mednet Topartsenverkiezing

Met een tweede plaats voor cardioloog Victor Umans, een derde voor vaatchirurg Willem Bax en zes eervolle vermeldingen hebben collega's in den lande laten zien hoezeer ze de artsen in Medisch Centrum Alkmaar (MCA) vertrouwen. Umans en Bax werden tweede en derde tijdens de 'Mednet Topartsen-verkiezing 2010. Als geheel doet MCA het ook verdienstelijk. Het behaalde als STZ-ziekenhuis de tweede plaats.

dierbaren toevertrouwen
De verkiezingen van Mednet Magazine, een gerenommeerd tijdschrift voor specialisten en huisartsen, werden voor de vijfde keer gehouden. Medisch specialismen konden aangeven wie zij binnen hun eigen specialismen als een Toparts beschouwen: een collega aan wie ze hun dierbaren zouden toevertrouwen. Vorig jaar werd cardioloog Victor Umans uit MCA verkozen als Toparts.

eervolle vermeldingen
Meer dan twaalfhonderd artsen brachten dit jaar hun stem uit, opnieuw meer dan de voorgaande jaren. Dit jaar vielen er ook zes eervolle vermeldingen aan MCA ten deel: Ferenc Boom (anesthesioloog), Govert Brinkhorst (kinderarts), Jan Hein Cornel (cardioloog), Wilco van Genderen (anesthesioloog), Tjarda de Man (psychiater), Hans de Swart (cardioloog). Lees meer over de topartsenverkiezing in het artikel uit MedNet 'Topartsen 2010 - Lustrumeditie breekt records'.

contactpersoon: afdeling marketing & communicatie
printen
sluiten